Connect with us

EVENIMENT

Accident provocat de un tânăr băut și fără permis, în județul Galați. Mașina avea numere de înmatriculare false

Publicat

Arhivă foto

Un șofer beat, fără permis de conducere și cu numere false la mașină, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu autoturismul pe un teren de fotbal din județul Galați. Șoferul a fugit, în timp ce doi adolescenți, aflați în mașină, au ajuns la spital.

Incidentul a avut loc luni seara, în satul Cișmele, comuna Smârdan, din județul Galați.

Polițiștii au aflat că șoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul volanului în timp ce se afla într-o intersecție, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe un teren de fotbal.

Doi adolescenți, aflați în mașină, au fost răniți, și au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Galați.

Șoferul a părăsit locul producerii accidentului, însă a fost găsit de polițiști la domiciliu. Agenții au aflat că tânărul era băut și nu are permis de conducere, dar și că numerele mașinii avariate sunt false.

„Întrucât, la testarea alcoolscopică a rezultat o valoare ce depășește 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat, valoare de la care fapta este considerată infracțiune, tânărul a fost condus la Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul de 19 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele montate pe mașină sunt atribuite unui alt autoturism”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul cu numere false. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Șmecher cu BMW, a intrat pe sens interzis pe banda de bus în fața Primăriei Cluj-Napoca. Oprit de Poliția Locală

Publicat

bmw.jpeg

Un șofer cu BMW a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicată pentru transportul în comun de pe Calea Moților după intersecția cu strada Petru Maior de lângă Primăria Cluj-Napoca.

Acesta a fost oprit de mai multe echipaje de la Poliția Locală.

Din primele informații, se pare că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Vom reveni cu detalii.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

26 martie, Ziua PREVENIRII Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT, un nou concept în prevenirea acestui tip de cancer

Publicat

oncologie 8 e1711449071310.jpg

Marți, 26 martie este Ziua Prevenirii Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT este noul concept de asigurare și control de calitate al activităților de prevenire, diagnostic precoce, pozitiv si stadial, tratament și urmărire în timp în domeniul cancerului, perfecționat de dr. Florian Al. Nicula din cadrul Institutului Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

„Cu ocazia Zilei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, revista HPV World a publicat o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii au mai mulți bani în bănci. Cât au crescut depozitele bancare ale populației. Care sunt preferințele pentru economisire

Publicat

românii au mai mulți bani în bănci. cât au crescut

Românii au mai mulți bani în bănci. Depozitele bancare ale rezidenţilor clienţi neguvernamentali au crescut în februarie 2024 cu 1,4% faţă de luna anterioară. Au ajuns la 582,655 miliarde lei.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, depozitele s-au majorat cu 11,6% (4,1%), anunță Banca Naţională a României (BNR).

Depozitele în lei ale rezidenţilor (70,1% în totalul depozitelor clienţilor neguvernamentali) au crescut cu 1,8% faţă de ianuarie 2024, până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două sticle de băutură ieftină l-au adus în fața instanței: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a furat dintr-un Profi

Publicat

două sticle de băutură ieftină l au adus în fața instanței:

Un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat două sticle cu băutură ieftină, dintr-un magazin Profi din Blaj.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar dosarul a primit ”undă verde” în 26 martie 2024. Bărbatul în cauză va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj. 

Suma, prejudiciul pe care l-a cauzat prin furtul său este de 37 de lei și 10 bani.

În linii mari, bărbatul a băgat două sticle de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe