Connect with us

EVENIMENT

Accident rutier grav în București. Pieton prins sub o garnitură de tramvai

Publicat

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu – Strada Baba Novac, un pieton fiind prins sub o garnitură de tramvai, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Victima, un bărbat în vârstă de 50 – 60 de ani, a fost transportată la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

„În jurul orei 18,00, la intersecţia Mihai Bravu/Baba Novac a avut loc un accident în care a fost implicat un tramvai linia 1, care se deplasa pe Mihai Bravu dinspre Camil Ressu către Bulevardul Basarabia, şi un pieton, bărbat, aproximativ 50-60 de ani”, se arată în comunicatul Poliţiei Rutiere.

Circulaţia tramvaiului a fost reluată, după ce a fost oprită pentru scurt timp. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce au aflat liceeni de la Colegiul ”HCC” Alba Iulia, după o vizită la sediul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor

Publicat

ce au aflat liceeni de la colegiul ”hcc” alba iulia,

Elevi de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au aflat detalii despre apărarea drepturilor consumatorilor. Au fost în vizită la sediul Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Alba (CJPC Alba).

Instituția a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului.

Elevii au avut posibilitatea de a vizita sediul CJPC Alba, de a interacționa cu activitatea pe care o desfășoară comisarii și de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, SĂRBĂTORITĂ și la Cluj-Napoca

Publicat

ziua maghiarilor 1.jpg

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, 15 martie, este sărbătorită și la Cluj-Napoca. Pe B-dul Eroilor au fost amplasate mesaje bilingve pe stâlpii de iluminat, privind acest eveniment. Ceremonia festivă, care va include discursuri și moment poetice și cântece, a fost programată în Piața Unirii de la ora 15,30.

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Cluj-Napoca a început la ora 14, la Institutul Teologic Protestant din Piața Avram Iancu. A urmat o procesiune pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Câți băieți din Alba, cu vârste între 11 și 18 ani, s-au vaccinat gratuit anti-HPV. Situația din județ

Publicat

câți băieți din alba, cu vârste între 11 și 18

De la finalul anului trecut, și băieții cu vârste între 11 și 18 ani se pot vaccina gratuit anti-HPV. În județul Alba, zeci de băieți au ales acest tip de vaccin.

Vaccinarea împotriva infecţiei cu HPV se recomandă să fie făcută atât fetelor, cât şi băieţilor, începând cu vârsta de 11 ani, înainte de începerea vieţii sexuale.

Situația din județul Alba

Începând cu 1 decembrie 2023, 47 de băieți s-au vaccinat anti-HPV, potrivit datelor transmise de Direcţia de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sebeș: Amenzi și dosare de evaziune fiscală după controale la magazine și comercianți din oraș. Acțiune a Poliției și CJPC

Publicat

masina politie.jpg

Poliția și Protecția Consumatorilor Alba au dat amenzi de peste 80.000 de lei în urma unor controale la magazine și comercianți din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o acțiune de verificare a modului de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare în Sebeș.

Aceasta s-a derulat joi, 14 martie. A fost organizată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Alba, împreună cu polițiștii din Sebeș și Comisariatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe