Connect with us

EVENIMENT

Accident rutier în Neamț. Patru persoane rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

Patru persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident care s-a produs pe drumul naţional DN 12C, în localitatea Taşca, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan, a declarat presei că accidentul s-a produs după ce şoferul unui alt autoturism a încercat o depăşire fără să se asigure că în acel moment o altă maşină efectua aceeaşi manevră.

„În urma cercetărilor efectuate a reieşit că un bărbat, de 50 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcţia Bicaz spre Lacul Roşu, iar în localitatea Taşca nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depăşirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma impactului a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto de 43 de ani, a doi minori de 9, respectiv 14 ani din Suceava şi a unui tânăr, de 27 de ani, din Piatra-Neamţ, pasageri în acelaşi autoturism. Victimele au fost preluate de ambulanţe şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Un accident similar, în aceeaşi localitate, s-a produs miercuri, atunci fiind rănite 5 persoane. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

DUMINICĂ: Drumeție pe Dealul Mamut, organizată de Centrul de Tineret Alba Iulia. Cum se pot înscrie tinerii

Publicat

duminicĂ: drumeție pe dealul mamut, organizată de centrul de tineret

Tinerii care vor să evadeze în aer liber și să participe la o plimbare ușoară sunt invitați duminică la o drumeție pe Dealul Mamut de lângă Alba Iulia. 

Evenimentul este organizat pe 14 aprilie, de la ora 15:00, de către Centrul de Tineret Alba Iulia, sprijinit de Fundația Județeană de Tineret Alba. Punctul de întâlnire este parcarea Kaufland, situată pe strada Calea Moților.

„Visezi la o evadare în aer liber și o plimbare ușoară? Ia-ți rucsacul, un echipament lejer…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători: Programul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște. Se SUPLIMENTEAZĂ garnituri

Publicat

tren elec.jpg

Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special.

„În perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa și staţiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Ce amenzi riscă cei ce încalcă legea

Publicat

jandarmii din alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. ce

Jandarmii din Alba vor verifica respectarea prohibiției la pescuit. Reprezentanții instituției au atras atenția asupra faptului că începând cu data de 9 aprilie, a început prohibiţia generală a pescuitului în România în toate apele naturale, potrivit ordinului Ministerului Agriculturii şi Ministerul Mediului.

În acest sens, Jandarmeria Alba va desfășura mai multe acțiuni de verificare. Jandarmii îi îndemnă pe cetățeni să respecte măsurile dispuse de autorități în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbatul din Alba care a ascuns cadavrul tatălui în frigider a scăpat de o condamnare penală. Cazul care a îngrozit o comunitate

Publicat

bărbatul din alba care a ascuns cadavrul tatălui în frigider

Bărbatul din Galda de Jos care a ascuns cadavrul tatălui său în frigider a scăpat de acuzațiile penale. După ce a fost trimis în judecată în 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au încetat procesul penal față de bărbat.

Mai exact pentru fapta petrecută în 2018, a interventit prescripția, în luna decembrie a anului 2023.

În data de 10 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dispus încetarea procesului verbal pentru profanare de cadavre sau morminte….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe