Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier într-o localitate din Argeș. Un autoturism și două motociclete implicate. Trei persoane au fost rănite

Publicat

arhivă foto

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă seara, pe raza localității Lerești din județul Argeș. Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism și două motociclete. 

Potrivit ISU Argeș la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din primele informații, în accident au fost implicate două motociclete și un autoturism.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, dintre care două cu leziuni serioase.

Potrivit ISU Argeș, a fost rănit un bărbat de aproximativ 33 de ani și o femei de 27 de ani. Cei doi au suferit mai multe leziuni serioase (femeia cu fractură la un picior și bărbatul cu politraumatisme la membre).


Pe lângă acestea, o pasageră cu vârstă de aproximativ 29 de ani, care se afla în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Echipajele SAJ au acordat îngrijiri medicale victimelor la fața locului, apoi acestea au fost transportate la spital.

Știre in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Publicat

nelutu varga.jpg

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că , în proporție de 90%, Dani Coman va fi președintele clubului.

Asta după ce Cristi Bălaj a plecat de la echipa clujeană de fotbal.

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Patronul CFR Cluj a declarat pentru Fanatik că s-a întâlnit cu fostul portar, care și-a dat demisie de puțin timp din funcția de președinte al clubului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la Alba Iulia. PNL Alba își lansează oficial candidații la alegerile locale

Publicat

peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la alba

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri, 8 mai, la Alba Iulia.  Toți se vor aduna în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Aceștia vor fi prezenți pentru a-i susține pe cei ce vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale și europarlamentare din acest an. 

Mai pe scurt, PNL Alba își va prezenta candidații pentru toate primăriile din județ. Vor fi prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc spune că niciun contracandidat nu a venit cu o idee originală pentru Cluj: „Nu fac altceva decât să reformuleze”

Publicat

emil boc facebook.jpg

Primarul Emil Boc este de părere că niciun contracandidat la alegerile locale nu a venit cu o idee originală pentru Cluj. El arată că propunerile lansate sunt reformulări ale unor măsuri luate deja de administrația locală.

În pragul lansării campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie, primarul Emil Boc spune că nu a văzut nicio idee originală la contracandidații săi. Edilul consideră că proiectele propuse de candidații  săi sunt reformulări a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ploaia de meteoriți Eta Lyride, vizibilă în dimineața de 8 mai, din Transilvania. Curentul de meteori, observat din antichitate

Publicat

cea mai spectaculoasă ploaie de stele a anului, la punctul

Ploaia de meteoriți Eta Lyride (η-Lyrid) va fi foarte vizibilă în dimineața de 8 mai, dar și în noaptea următoare, din cea mai mare parte a Transilvaniei. 

În această perioadă, va exista o șansă de a vedea meteori η-Lyrid ori de câte ori punctul de radiant al ploii – în constelația Lyra – se află deasupra orizontului, numărul de meteori vizibili crescând cu cât punctul de radiant este mai înalt pe cer.

De la Târgu-Mureș, punctul de radiant este circumpolar,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe