Connect with us

EVENIMENT

Accident șocant pe DN 1 Brașov: Un pasager aflat într-un autocar care făcea curse Spania-România s-a aruncat din autovehicul. Bărbatul a murit pe loc

Publicat

Un bărbat de 41 ani și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat din autocarul aflat în mișcare, pe DN1, la intrarea în municipiul Codlea, județul Brașov. Autocarul efectua curse regulate Spania – România.

Accidentul a avut loc joi, pe DN 1  E68 Brașov – Făgăraș, la intrarea în orașul Codlea dinspre Vlădeni, județul Brașov
Potrivit polițiștilor, un pasager aflat într-un autocar în mișcare a declanșat ieșirea de urgență din spatele vehiculului și s-a aruncat pe carosabil. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc.

Potrivit ISU Brașov, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat și au constatat decesul.
Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Laureații Galei Tânărului Actor HOP 2024, ediția a 27-a, la Alba Iulia. Marele Premiu, câştigat de actriţa Cătălina Romaneţ

Publicat

foto: laureații galei tânărului actor hop 2024, ediția a 27 a,

Ediţia a 27-a a Galei Tânărului Actor HOP, program de tradiție al UNITER, s-a încheiat în seara zilei de 31 august, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Tema acestei ediții aflate sub direcția artistică a regizorului Erwin Șimșensohn a fost Identitatea actorului autentic – amprenta unicității sale.

Concursul Galei HOP 2024 s-a desfășurat pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia în zilele de 28,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. A doua zi la Jazz in the Park 2024: Cymande, Manu Katché și Jazzanova, concerte inedite în Parcul Etnografic

Publicat

jazz in the park ziua 2 7.jpeg

Sâmbătă, 31 august 2024, a doua zi a festivalului Jazz in the Park 2024 a adus în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca mii de iubitori ai genului muzical, într-o atmosferă relaxată, cu concerte memorabile.

Publicul Jazz in the Park s-a putut bucura sâmbătă de o combinație unică de jazz, influențe funk și soul, pe cele patru scene ale festivalului.

Cymande au adus mesajul păcii și unității pe scena principală

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Tarifele la cazare scad cu până la 70% față de vârful de sezon. Lista hotelurilor

Publicat

Începe programul „litoralul pentru toţi”. tarifele la cazare scad cu

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 1-30 septembrie 2024.

Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană. Prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții Spitalului din Cugir. Cum arată noul bloc alimentar

Publicat

foto: servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții spitalului

Servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții Spitalului Orășenesc Cugir, din 1 septembrie. Clădirea Bloc Alimentar și Birouri a unității medicale a fost reabilitată recent, printr-o investiție de peste 250.000 de euro, din fonduri proprii ale spitalului.

Potrivit reprezentanților administrației locale, scopul principal al investiției este de a contribui la îmbunătățirea serviciilor alimentare oferite…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe