Connect with us

EVENIMENT

Accident stupid pe o șosea din Cluj. Un TIR a rămas fără roata de rezervă a semiremorcii

Publicat

razie politie 4 768x600.jpeg

Accident stupid marți pe o șosea din județul Cluj. Un TIR a rămas fără roata de rezervă a semiremorcii.

Polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E81, în afara localității Mihai Viteazu.

Din primele informații, de la un TIR condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba, s-ar fi desprins roata de rezervă a semiremorcii în timp ce acesta rula pe DN1 E81, ricoșând într-un autoturism care circula din sensul opus.

Au rezultat doar pagube materiale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, conform Poliției clujene.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Rezultat excepțional: Judoka Alexandru Sibișan din Alba Iulia, locul întâi la Campionatul Național Ne Waza U21

Publicat

rezultat excepțional: judoka alexandru sibișan din alba iulia, locul întâi

Albaiulianul Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea/CSM Pitești), a obținut locul 1 la Campionatul Național Ne Waza U21, desfășurat la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme, demonstrând că este cel mai bun sportiv din țară la acest nivel.

Ne Waza este o disciplină a artei marțiale judo care pune accent pe tehnicile de luptă la sol, iar Alexandru a demonstrat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 30 de ani din Cluj, reținut pentru FURT calificat

Publicat

catuse.jpg

Un bărbat de 30 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști pentru furt calificat. Acesta a sustras dintr-o mașină un aparat în valoare de 35.000 de lei.

„În data de 22 octombrie a.c., polițiștii Sectiei 3 Politie Cluj-Napoca – Compartimentul Investigatii Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor Urbane 2 și 7 Poliție și Sectiei 6 Politie Rurală Floresti, au depistat și reținut un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Publicat

comunicat: pnl alba cere demisia suprefectului sandu heler. reamintim că

Echipa Partidului Național Liberal Alba le cere socialiștilor Victor Negrescu și Corneliu Mureșan demisia imediată a colegului lor, subprefecul Sandu Heler, găsit de către Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

Prezența lui Sandu Heler în fotoliul de subprefect este o sfidare a PSD la adresa fiecărui cetățean al județului și o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba Iulia: Relația omului cu mâncarea în epoca fierului și în perioada romană. Eveniment științific internațional la Sala Unirii

Publicat

alba iulia: relația omului cu mâncarea în epoca fierului și

Sala Unirii din Alba Iulia găzduiește joi, 24 octombrie 2024, de la ora 10, un eveniment deosebit: deschiderea oficială a simpozionului internațional „Arheologia dietei în epoca fierului și în epoca romană. Perspective interdisciplinare”.

Tema centrală a simpozionului pleacă de la premisa că, în ultimele decenii cercetarea dietelor antice a evoluat de la investigarea strictă a consumului de hrană, sub diverse forme,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe