Connect with us

EVENIMENT

FOTO, UPDATE: Accident teribil cu o persoană resuscitată și 5 evaluate, în Gorj / Un bărbat a murit

Publicat

gg

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 67D Târgu Jiu – Baia de Aramă, în zona localității Lelești, județul Gorj.

O persoană este resuscitată la fața locului, iar alte cinci sunt evaluate medical pentru a se stabili dacă este necesar transportul la spital.

Citește și: FOTO: Cumplit accident în județul Gorj. Un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

g

Circulația este întreruptă în ambele direcții pentru aproximativ 45 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

Citește și Teribil accident într-o localitate din Gorj. Au fost anunțate 6 victime. Două ar fi în strare CRITICĂ

gg

UPDATE ISU GORJ: În ciuda eforturilor depuse de catre echipajele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului de 51 de ani găsit încarcerat.

Celelalte 5 victime cu vârste cuprinse între 6 și 54 de ani au fost transportate la UPU Tg-Jiu.

ggg

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din Alba, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Unde a fost oprit de polițiști și ce alcoolemie avea

Publicat

bărbat din alba, cu dosar penal după ce a fost

Un bărbat din comuna Roșia de Secaș s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Polițiștii l-au identificat în trafic în localitatea Tău.

Potriviti IPJ Alba, marți, 14 mai, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj –Postul de Poliție Roșia de Secaș au depistat un bărbat de 68 de ani, din comuna Roșia de Secaș. Acesta conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Tău, fiind sub influența băuturilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un tânăr din Alba s-a îmbătat și a pus mâna pe un cuțit: A tăiat cauciucurile la mai multe mașini parcate pe o stradă. Ce a urmat

Publicat

un tânăr din alba s a îmbătat și a pus mâna

Un tânăr dintr-o comună din Alba s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai multe zile, în data de 3 mai. Însă abia în 14 mai a fost identificat de polițiști. 

Din câte se pare tânărul după ce s-a îmbătat a pus mâna pe un cuțit și a tăiat mai multe cauciucuri ale unor mașini parcate pe o stradă din comuna Bucerdea Grânoasă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 mai 2024, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Sediul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, aproape de finalizare. Se lucrează la ultimele retușuri

Publicat

sediul academiei gh dima 1000x600.jpg

Clădirea Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” de pe strada Bucium se apropie de finalizare. Constructorul lucrează în acest moment la aplicarea tratamentelor acustice necesare.

Proiectul noului sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorge Dima” din Cluj-Napoca avansează conform planului, anunță constructorul SCC Erbașu. Echipa lucrează intens pentru a asigura finalizarea lucrărilor la cele mai înalte standarde a obiectivului de investiție.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul „Lucian Blaga”, vineri, 17 mai, la Sebeș. Regizorul Florin Coșuleț deschide „Jurnalul fericirii”

Publicat

festivalul „lucian blaga”, vineri, 17 mai, la sebeș. regizorul florin

Festivalul „Lucian Blaga”. Vineri , 17 mai, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va fi prezentat un spectacol inspirat de cartea ”Jurnalul fericirii” de Nicolae Steinhardt.

Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și Lancrăm vă invită vineri, începând cu ora 19.30, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe