Connect with us

EVENIMENT

Accident teribil în Buzău: Un bărbat a fost lovit mortal de tren

Publicat

tren accident feroviar general

Un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pietrdut viața după ce a fost lovit mortal de un tren. Accidentul feroviar a avut loc joi dimineață, în județul Buzău. Traficul feroviar a fost blocat, joi dimineață, timp de o oră, în zona localității Tăbărăști.

Din informațiile furnizate de IPJ Buzău, un bărbat din localitatea Gălbinaşi a fost accidentat mortal de un tren personal care circula pe ruta Galaţi-Bucureştiu.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar, care a fost blocat joi dimineaţă pentru aproximativ 60 de minute în zona localităţii Tăbărăşti, a fost reluat.

„Din primele date se pare că trenul personal care circula pe ruta Galaţi-Bucureşti a surprins şi accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Gălbinaşi. La acest moment, traficul a fost reluat.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul” , precizează reprezentanţii Poliţiei.

sursa Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

A început Săptămâna Patimilor: Lunea Mare, ziua în care femeile încep curățenia de Paște. Semnificații, tradiții și obiceiuri

Publicat

a început săptămâna patimilor: lunea mare, ziua în care femeile

A început Săptămâna Patimilor. Credincioșii au intrat în Săptămâna Patimilor. Este Lunea Mare din Săptămâna Patimilor lui Iisus Hristos: Săptămâna premergătoare Paștilor, Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. 

Este ultima săptămână din Postul Paștelui, săptămână în care creștinii se pregătesc pentru întâmpinarea sărbătorii Învierii Domnului.

Săptămâna Patimilor este o săptămână plină de tradiții și obiceiuri la creștini.

La…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj-Sepsi OSK, 2-1. Avem doi oameni în PLUS, ce facem cu ei

Publicat

cfr cluj fotbal e1709919191807.jpeg

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, pe Sepsi OSK, într-un meci care încheia etapa a 7-a a play-off-ului Superligii de fotbal. Clujenii, cu evoluții oscilante, erau pe locul 3 înaintea meciului, având 34p., în timp ce covăsnenii erau pe 6, cu 28p. După o partidă în care a avut dublă superioritate numerică mai mult de o repriză, CFR câștigă cu 2-1, goluri marcate de Muhar (min.6 și 97), respectiv Alimi (min.20, pen.).

cfr-sepsicfr-sepsi

Echipe de start:

CFR Cluj: Sava –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Patimilor: După FLORII începe Săptămâna Mare- zile de post negru, rugăciune și abstinență. Ce nu ai voie să faci

Publicat

săptămâna patimilor: după florii începe săptămâna mare zile de post

Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare. Credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare.

Fiecare zi din această săptămână are o semnificaţie specială în desfăşurarea evenimentelor premergătoare Învierii Domnului.

După Florii, credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. Începând din seara…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

reacția lui voicu paul după ce a plecat din pnl

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe