Connect with us

EVENIMENT

Acțiuni a polițiștilor din Mehedinți, în weekend: Amenzi de peste 200.000 de lei și zeci de permise reținute

Publicat

ucraineanul care și a ucis un coleg la brăila a fost
Arhivă foto

Polițiștii de Mehedinți au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei și au reținut 31 de permise de conducere, în urma unor acțiunii desfășurate în weekend.

Potrivit IPJ Mehedinți, în ultimele 72 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 714 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 139 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 85 care nu au purtat centura de siguranţă.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 200.500 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 31 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ursul care s-a ascuns într-un tufiș, în cartierul Oarda, a fost eutanasiat. Era grav rănit după ce a fost lovit de un TIR

Publicat

ursul care s a ascuns într un tufiș, în cartierul oarda, a

Ursul de la Oarda a fost eutanasiat, în jurul orei 14.20, au anunțat reprezentații Jandarmeriei din Alba. 

Reamintim că un urs rănit a pus pe jar toate autoritățile din Alba Iulia. În baza unei legislații clare, toate instituțiile statului sunt nevoite să păzească un tufiș în care s-a refugiat un urs rănit. Un pericol real, din cauza faptului că se afla la nici 250 de metri de un cartier de case. 

În aceste cazuri situația este una complicată, deoarece nu se poate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Zeci de elevi, părinți și profesori la Marșul Bicicliștilor de la Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”  

Publicat

bicic 4.jpg

Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” din Cluj-Napoca a organizat ,,Marșul Bicicliștilor”, care a avut loc în cadrul programului Săptămana Verde. Astfel, aproximativ 120 de elevi, însoțiți de părinți și profesori, au pornit pe traseu într-o plimbare care a durat peste 2 ore. 

Traseul parcurs a început în curtea unității de învățământ și a continuat pe str. Primăverii- str. Plopilor- Parcul Rozelor- pista de biciclete de pe malul drept al Someșului- str….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la alba iulia și

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Potrivit IPJ Alba, după acțiunea derulată miercuri, 24 aprilie, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.430 lei.

Dintre acestea, 9 au fost pentru pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile din Alba. Situație periculoasă, la 250 de metri de un cartier de case

Publicat

video: un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile

Un urs rănit a pus pe jar toate autoritățile din Alba Iulia. În baza unei legislații clare, toate instituțiile statului sunt nevoite să păzească un tufiș în care s-a refugiat un urs rănit. Un pericol real, din cauza faptului că se afla la nici 250 de metri de un cartier de case. 

În aceste cazuri situația este una complicată, deoarece nu se poate interveni în forță, decât dacă animalul atacă și viața cuiva este pusă în pericol. 

S-a întâmplat joi, 25 aprilie, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe