Connect with us

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor pe drumurile din Gorj: Șapte șoferi, prinși băuți sau drogați la volan

Publicat

Arhivă foto

Trei șoferi au fost prinși la volan drogați, iar alți patru au fost depistați sub influența alcoolului, sâmbătă și în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumurile din Gorj.

Potrivit IPJ Gorj, în intervalul 8-9 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto aflați sub influența substanțelor psihoactive sau alcoolului.

Sâmbătă, 8 aprilie a.c., ora 22:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 673 Turceni, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Negomir.

Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, acesta indicând un rezultat pozitiv la cannabis.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

Tot sâmbătă seară, 8 aprilie a.c., ora 22:50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 673 Turceni, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Plopșoru.

Testarea cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la cannabis.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cursul nopții, la data de 9 aprilie a.c., ora 00:40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai.

Și acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

gorj politie actiune

De asemenea, tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 9 aprilie a.c., ora 00:15, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au depistat în trafic, un bărbat de 32 de ani, din comuna Stoina, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitatea de domiciliu.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 aprilie a.c., ora 02:08, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luncilor.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 aprilie a.c., ora 02:48, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un tânăr de 24 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ocolului, din aceeași localitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 aprilie a.c., ora 07:27, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, un bărbat de 41 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima conferință de tip Moot pentru liceenii din Transilvania, organizată de elevi din Cluj-Napoca

Publicat

moot.jpg

Trei eleve de clasa a XI-a de la un liceu din Cluj-Napoca au pus bazele Transylvania Moot, o conferință de dezbateri din domeniul Dreptului, având ambiția de a aduce o schimbare reală în lumea din jur, mai ales în ceea ce privește educația tinerilor.

Două dintre ele își doresc să își construiască o carieră în acest domeniu, iar viziunea lor a inspirat o echipă de tineri la fel de pasionați să se li alăture în acest demers. Prin implicarea lor și cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Contează locul în care ești bătut: Judecătorii din Blaj au considerat că un bărbat nu a fost umilit, după ce a fost bătut pe câmp

Publicat

contează locul în care ești bătut: judecătorii din blaj au

Pentru a primi daune morale, după ce ai fost bătut, contează locul în care s-a întâmplat fapta. Asta este concluzia judecătorilor din Blaj, într-un dosar de loviri sau alte violențe. 

Mai pe scurt, dacă victima a fost bătută pe câmp și nu a fost nimeni de față, nu a fost umilită. Drept urmare nu a primit daunele morale pe care le-a cerut. Așa au judecat magistrații cazul unui bărbat. O sentință a fost dată pe 18 aprilie 2024. 

Citiți mai jos cum au concluzionat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Beți și fără permis pe străzile din Alba. Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști

Publicat

beți și fără permis pe străzile din alba. patru șoferi

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii din Alba. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă 27 aprilie 2024. Doi dintre ei au fost opriți de polițiști chiar pe aceeași stradă din Alba Iulia.

Cazurile au fost făcute publice de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

Testat pozitiv pentru substanțe psihoactive

La data de 27 aprilie 2024, în jurul orei 02,15, polițiștii de ordine publică din Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost comisar șef al Poliției Aiud, condamnat la închisoare pentru fals intelectual: A falsificat declarația unui coleg. Motivul

Publicat

fost comisar șef al poliției aiud, condamnat la închisoare pentru

Daniel Silviu Bercea, comisar șef al Poliției Municipiului Aiud, la data comiterii faptelor, a fost condamnat pentru fals intelectual și uz de fals. Acesta a fost condamnat în primă instanță la Judecătoria Aiud, în data de 26 aprilie 2024. 

Condamnarea vine la patru ani de la comiterea faptei. Pe scurt, Daniel, șeful poliției din Aiud, la acel moment, a falsificat semnatura și declarația unui alt polițist, care era parte vătămată într-un dosar.

După ce s-a aflat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe