Connect with us

EVENIMENT

Acțiunile polițiștilor din Mureș în minivacanța de Mica Unire: Amenzi de peste 430.000 de lei și zeci de permise reținute

Publicat

1672230251 politia 2 alba24 e1669892753918 1000x600.jpg
Arhivă foto

Polițiștii din Mureș au aplicat amenzi de peste 430.000 de lei și au reținut 76 de permise de conducere, în urma unor acțiuni desfășurate de minivacanța de Mica Unire.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mureș, pe perioada minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 24 ianuarie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor.

În perioada 20 – 24 ianuarie 2023, poliţiştii mureşeni au constatat peste 70 de infracţiuni şi au aplicat peste 880 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 436.510 lei.

Au fost reţinute 76 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depăşirea vitezei legale, 8 pentru consumul de băuturi alcoolice şi 48 pentru alte abateri, fiind retrase 31 certificate de înmatriculare auto.

Peste 800 de poliţişti au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.

Au fost surprinși în flagrant delict 7 autori de infracțiuni, iar 6 persoane urmărite la nivel naţional au fost depistate de polițişti.

Au fost desfăşurate, în total, 8 percheziţii domiciliare, fiind dispuse 8 măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

claudiu tarziu.jpeg

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din Ucraina, precum și intimidarea Patriarhiei Române.

Presa de la Kiev, citând ca sursă serviciul de spionaj militar HUR, dezinformează, pretinzând că AUR ar realiza în prezent interviuri cu preoți din satele locuite de români din regiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

mihnea costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Mihnea Costachi, legitimat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

pasaport.jpg

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism, scrie Alba24.ro.

Suntem mai aproape de ADMITEREA…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe