Connect with us

EVENIMENT

Actorul Marius Manole renunță la Ordinul Meritul Cultural primit de la Iohannis

Publicat

marius manole

Actorul Marius Manole anunță, duminică, faptul că va înapoia decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler pe care l-a primit, în 2016, de la președintele Klaus Iohannis. El spune că ar fi trebuit ca România să aibă un președinte „care să țină cu țara”, dar, „ghinion. Nu l-am avut”.

Actorul Marius Manole renunță la decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care a fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, în semn de protest.

„L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut. Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rău. Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De asemenea, vrea sp preia și șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de această dată chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?”, scrie, duminică seara, pe Facebook, actorul Marius Manole.

El adaugă că nu ar fi crezut că într-o zi va trebui să protesteze din nou, doaar că acum „datele sunt altele”.

Actorul spune că pentru el, președintele României „este un trădător”.

„Returnez, așadar, decorația primită, mâine (luni – n.r.) la ora 10:00 la Palatul Cotroceni. Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării”, mai spune actorul, adăugând că joacă, duminică seara o piesă de Shakespeare, care îi pare tot mai actual.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare meteo. Lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni din țară, până joi, 21 martie. Zonele vizate

Publicat

atenționare meteo. lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță lapoviță și ninsori în mai multe regiuni din țară. De asemenea, vor fi intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul și centrul Moldovei.

Vor fi precipitații mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Inginerii electorale. Fărâmițarea și DISTRUGEREA opoziției politice. Studiu de caz: ALEGERI pentru Primăria Cluj

Publicat

primaria cluj napoca e1667292679926.jpg

S-au înșurubat în sufletul românilor anumite leit-motive transmise intenționat sau nu, cu efecte foarte puternice în distragerea atenției publicului și manipularea lui.

Pentru a explica mai bine încercăm să dăm mai multe exemple.

”Dacă te bagi în politică te mânâncă porcii!”

Așa este, doar parțial. Însă… Dacă nu ne asumăm această luptă și activitate politică, facem pârtie altora, de tipul celor care ne conduc acum. Unora le convine…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 15 aprilie. variații mari de temperatură, zile

Vremea se încălzește din zilele următoare. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale. Vor fi perioade cu ploi, iar în Moldova și la munte va mai ninge.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme pe patru săptămâni, până în 15 aprilie. 

Temperaturile urcă până la valori de 15 grade în Transilvania și chiar 17-18 grade în vest și sud, în această săptămână.

Va ploua până la jumătatea săptămânii în unele zone…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 455 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 441 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 19 martie. Sunt vacante 455 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe