Connect with us

EVENIMENT

Adevărul despre alarmele pentru dezastre din România. S-a aflat imediat după testele ordonate de Raed Arafat

Publicat

adevărul despre alarmele pentru dezastre din românia. s a aflat imediat

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a continuat exercițiul de alarmare publică, denumit generic „Miercurea Alarmelor”, pentru verificarea funcționalitățiii sirenelor din țară, în fiecare lună, în prima zi de miercuri. După exercițiul efectuat pe 1 martie, Raed Arafat a făcut un anunț cu privire la alarmele  pentru dezastre din România.

Anunțul lui Raed Arafat despre alarmele pentru dezastre

Pe data de 1 martie s-au auzit sirenele din nou în cadrul acţiunilor pregătite de autorități ca parte a programului din „Săptămâna Protecţiei Civile”. „Miercurea sirenelor”, pe lângă faptul că informează populaţia despre acest mod de avertizare, permite și testarea periodică a sirenelor.

În urma exercițiului de alarmare publică, ce a avut loc în prima miercuri din luna martie, Raed…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Viceprimarul Dan Tarcea la podcastul Contraste: Pseudo-specialiști care nu știu dacă au fost cu metroul vreodată critică metroul

Publicat

dan tarcea podcast.jpg

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a fost invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.

Prezent în cursul zilei de marți, 8 octombrie, la podcastul „Contraste”, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a avut câteva intervenții legate de marile proiecte de infrastructură ale orașului.

Redăm mai jos o parte din afirmațiile domnului Tarcea. Nu am ocolit subiectele politice, domnia sa fiind și liderul PNL…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bursa locurilor de muncă, în 11 octombrie, la Alba Iulia. Câte posturi oferă firmele participante. Oportunități pentru angajare

Publicat

bursa locurilor de muncă, în 11 octombrie, la alba iulia.

La Alba Iulia se desfășoară vineri, 11 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Cei care doresc să se angajeze vor putea discuta cu reprezentanții firmelor prezente la eveniment.

Până miercuri, 28 de agenți economici au confirmat participarea. Aceștia oferă peste 350 de locuri de muncă.

Evenimentul va avea locîn incinta Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, Alba Iulia.

Acesta are ca scop…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UAT ORAȘUL TEIUȘ anunță începerea proiectului de investiție cu titlul ”Extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Teiuș”

Publicat

uat oraȘul teiuȘ anunță începerea proiectului de investiție cu titlul

Comunicat UAT Orasul Teius - proiect extindere retea de canalizare menajeraComunicat UAT Orasul Teius - proiect extindere retea de canalizare menajeraDocumentul în format PDF poate fi studiat AICI.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc: Dacă Inteligența Artificială ajunge pe mâini greșite, pune în pericol inclusiv existența vieții pe Pământ  

Publicat

whatsapp image 2024 10 09 at 13.27.53.jpeg

Primarul Clujului, Emil Boc, a prezentat, miercuri, la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor de la Bruxelles, un raport despre Inteligența Artificială, care a fost adoptat cu unanimitate de voturi.

Boc a declarat, într-un interviu pentru Cluj24, că IA face parte din viața noastră și nu o mai putem ocoli și a avertizat asupra riscurilor privind utilizarea acestei tehnologii în scopuri distructive. ”Cei care vor controla IA vor controla lumea”, a spus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe