Connect with us

EVENIMENT

Adevărul despre familia Loredanei Groza. Fratele ei face dezvăluiri complete. „Ea e mai la țară”

Publicat

adevărul despre familia loredanei groza. fratele ei face dezvăluiri complete.

Artista nu mai are nevoie de nicio prezentare, trăindu-și o bună parte din viață în atenția publică. Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii fabuloase despre familia Loredanei Groza. Ce dezvăluiri ne-a făcut fratele ei.

Fratele Loredanei Groza, dezvăluiri despre artistă

Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au obținut un interviu fabulos cu Cristian Groza. Acesta a fost prezent la Casa Corpului Didactic, pentru a-și sprijini tatăl, care în prezența membrilor Uniunii Scriitorilor și ai Cenaclului al cărui președinte este încă de la înființare, și-a lansat nu mai puțin de opt cărți de poezii.

Fratele Loredanei Groza a ținut să precizeze că sora lui a reușit să ajungă una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România fără…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Construcțiile ilegale cu destinaţie turistică NU vor mai putea fi demolate, dacă sunt construite pe proprietate privată. Proiect

Publicat

construcțiile ilegale cu destinaţie turistică nu vor mai putea fi

Construcțiile ilegale cu destinaţie turistică NU vor mai putea fi demolate, dacă sunt construite pe proprietate privată. Asta din cauza unor modificări aduse legii disciplinei în construcții.

Deocamdată este vorba despre un proiect care a trecut de Senă, NU vor mai putea fi demolate. Proiect la Camerăat și ajunge în Camera Deputaților. Situația a fost semnalată de USR. 

O ordonanță care va fi pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților ar putea împiedica demolarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Bursucul”, CONTRACT pe 3 ani cu CFR Cluj. Vine doar din vară

Publicat

dan petrescu lfp.jpg

Telenovela a luat sfârșit. Patronul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a transmis că Dan Petrescu a semnat cu echipa lui un contract pe 3 ani, imediat după eșecul cu FCSB, 0-1. Acordul intră în vigoare la finalul sezonului.

Petrescu va prelua banca tehnică din vară, după finalul sezonului, însă contractul e deja semnat. În ultimele 6 etape din play-off, de CFR Cluj ar urma să se ocupe în continuare interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu, a sfințit vechea biserică a Mănăstirii Subpiatră de la Sălciua, construită înainte de 1.800

Publicat

arhiepiscopul de alba iulia, irineu, a sfințit vechea biserică a

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu, a sfințit vechea biserică a Mănăstirii Subpiatră din protopopiatul Câmpeni, cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

De asemenea, el a celebrat duminică Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare și a rostit cuvântul de învățătură.

La finalul slujbei, arhiepiscopul Irineu le-a oferit diplome celor care au contribuit la înfrumusețarea vechii biserici a vetrei monahale.

„În această zi de primăvară, am sfinţit vechea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Meteo: România experimentează 4 anotimpuri într-o singură săptămână. Cum se transformă vara în iarnă: GRAFIC

Publicat

meteo: românia experimentează 4 anotimpuri într o singură săptămână. cum se

Meteo: România experimentează 4 anotimpuri într-o singură săptămână. Temperaturile vor fluctua mult de la o zi la alta. Maximele săptămânii vor varia de la 32 de grade, la 1 grad Celsius. 

De exemplu, luni, 15 aprilie, mercurul termometrelor va urca la 32 de grade Celsius, la fel ca vara.

Realizat cu Infogram

În următoarele zile însă, pe 17, 18, 20 și 21 aprilie, temperaturile vor fi mai degrabă ca cele din toamnă, potrivt ANM.

Adică vor fi ploi și temperaturi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe