Connect with us

EVENIMENT

Admitere liceu 2024: calendarul înscrierilor la învățământul profesional. Ce trebuie să știe elevii de clasa a VIII-a

Publicat

admitere liceu 2024: calendarul înscrierilor la învățământul profesional. ce trebuie

Admitere liceu 2024: Calendarul de admitere în învățământul profesional pentru anul școlar 2024 – 2025 a fost publicat în Monitorul Oficial.

Anul viitor, înscrierile se fac în perioada 1-5 iulie. Candidații vor afla dacă au intrat la liceul profesional în 18 iulie. Lista cu candidații admiși și respinși va fi afișată de către unitățile de învățământ, potrivit edupedu.ro.

Pentru candidații cu cerințe speciale (CES) și elevi romi, vor fi alocate locuri distincte,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Dolarul a crescut cu peste 5,7 bani

Publicat

dolari pixabay.jpg

Creșterea inflației din Statele Unite a înmulțit plasamentele în moneda americană și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro.

Miercuri, după închiderea pieței locale au fost publicate datele referitoare la evoluția prețurilor din SUA. Acestea au crescut în martie cu 3,5%, ceea ce produs joi scăderea cotațiilor euro la 1,0726 – 1,0750 dolari, față de un maxim de 1,0871 dolari, atins marți. În piața locală,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Imaginea și vocea ministrului Energiei, folosită într-un videoclip de tip deepfake. Sebastian Burduja a sesizat DIICOT

Publicat

imaginea și vocea ministrului energiei, folosită într un videoclip de tip

Imaginea și vocea ministrului Energiei, folosită într-un videoclip de tip deepfake. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a sesizat joi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în legătură cu un videoclip de tip deepfake şi un articol de tip fake news.

„Recent, în spaţiul public au apărut două materiale de dezinformare implicând utilizarea ilegală şi manipulată a imaginii şi declaraţiilor ministrului Energiei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș, reabilitat energetic cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările și cum va arăta clădirea

Publicat

un bloc de locuințe din orașul ocna mureș, reabilitat energetic

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș urmează să fie reabilitat energetic, cu bani din PNRR. Investiția se ridică la peste 2,5 milioane de lei. 

Primăria Ocna Mureș a lansat pe 9 aprilie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Renovare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Ocna Mureș – lot 1”.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 2.592.954,11 lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Răzvan Ciortea, eliberat de Guvern din funcția de subprefect de Cluj. Va candida la alegeri

Publicat

ciortea.jpg

Guvernul României a aprobat, joi, hotărârea privind eliberarea lui Răzvan Ciortea din funcţia de subprefect al județului Cluj, decizia fiind motivată de intenția acestuia de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Turda din partea PSD.

În aceeași ședință au mai fost eliberați din funcție peste 20 de prefecți și subprefecți care vor candida la alegerile locale sau europarlamentare  din 9 iunie, dar au fost numiți și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe