Connect with us

EVENIMENT

Admitere liceu 2024: REZULTATELE la repartizarea computerizată au fost publicate de minister. LISTELE cu mediile de intrare

Publicat

admitere liceu 2024: rezultatele la repartizarea computerizată au fost publicate

Admitere liceu 2024: Rezultatele la repartizarea computerizată au fost publicate de Ministerul Educației. Sunt disponibile listele cu mediile de intrare la liceu ale elevilor.

Vezi AICI listele cu rezultate repartizare...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! A3 INUNDATĂ pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădășel! Recomandările poliției

Publicat

inundatii 2 scaled e1661762482949.jpg

Circulaţia pe autostrada A3 Turda – Borş se desfăşoară miercuri cu dificultate, din cauza unei furtuni care a dus la acumularea unei cantităţi mari de apă pe carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, între kilometrii 30 şi 45 de pe Autostrada A3, între localităţile Câmpia Turzii şi Nădăşelu, sunt prezente fenomene meteorologice extreme, manifestate prin furtună, cu acumulare de cantităţi mari de apă pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi polițiști au fost agresați fizic într-un cartier din Alba Iulia. Reprezentanții IPJ Alba au spus că au fost doar înjurați

Publicat

doi polițiști au fost agresați fizic într un cartier din alba

O femeie și un bărbat din Alba Iulia, care locuiesc în cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia sunt cercetați penal pentru ultraj, după ce au agresat doi polițiști ai IPJ Alba. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Definitivat 2024 în Alba: un candidat eliminat după ce a încercat să copieze. Alți 13 au absentat de la examen, doi s-au retras

Publicat

definitivat 2024 în alba: un candidat eliminat după ce a

Definitivat 2024 în Alba: 13 candidați au absentat de la proba scrisă de miercuri, 24 iulie. Alți doi s-au retras din examen. A fost înregistrat și un caz de tentativă de fraudă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Garsonieră de LUX, de 22 mp, de vânzare la Cluj-Napoca. Prețul e de 109.000 de euro!

Publicat

whatsapp image 2024 07 24 at 10.27.36.jpeg

O garsonieră ”de lux”, cu o suprafață de 22 mp, este scoasă de vânzare în zona Iulius Mall din Cluj-Napoca, iar agenția imobiliară care a lansat-o pe piață susține că este vorba despre ”o investiție”.

”Îți doresti sa faci o investitie? Vrei o solutie mai buna pentru randamente mai bune decat cele bancare? Daca tot ce am spus pana acum este adevarat, dorim sa-ti prezentam investitia noastra la cheie!

Blitz propune spre vanzare un apartament cu o camera,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe