Connect with us

EVENIMENT

Adolescent de 16 ani din Șugag, REȚINUT de polițiști. A furat o mașină și a condus-o până la Sebeș și înapoi

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un adolescent de 16 ani din Șugag a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină lăsată de proprietar cu cheile în contact. Deși nu avea permis, acesta a condus autoturismul pe traseul Șugag – Sebeș și retur. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

INCENDIU în localitatea Mogoș. Focul a cuprins o locuință. Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU

Publicat

incendiu în localitatea mogoș. focul a cuprins o locuință. intervin

Un incendiu a izbucnit marți, în jurul orei 12:00, în localitatea Mogoș. Din primele informații, focul a cuprins o locuință.

La intervenție participă și SVSU Mogoș.

Pompierii intervin cu o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc vrea în fiecare an momente patriotice la UNTOLD. Care a fost pentru primar cel mai „tare” concert al acestei ediții

Publicat

emil boc untold1.jpg

Emil Boc a fost și în acest an la UNTOLD, festivalul care are loc pe Cluj Arena. Primarul a fost încântat de momentul patriotic dedicat lui Avram Iancu și spune că ar dori ca astfel de concerte să aibă loc în fiecare an.

Primarul a vorbit și despre faptul că în 2024 măsurile de securitate au fost deosebite și că în fiecare moment s-a știut câte persoane erau pe stadion sau în sala Polivalentă.

Emil Boc vrea în fiecare an momente patriotice la UNTOLD.

Boc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Spațiu verde din zona unor blocuri din Blaj, reabilitat peisagistic. Gazon cu sistem de irigații, arbori, arbuști și flori

Publicat

video: spațiu verde din zona unor blocuri din blaj, reabilitat

Un spațiu verde de peste 1.000 mp, aflat în zona unor blocuri din Blaj, a fost reabilitat peisagistic recent. Potrivit primarului Gheorghe Valentin Rotar, pe lângă gazon, au fost plantați arbori, arbuști și plante floricole.  

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 543 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Teiuș, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

bursa locuri munca.jpg

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 13 august. Sunt vacante 543 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Citește mai departe