Connect with us

EVENIMENT

Adolescent rănit într-un accident în Târgu Neamț. Mașina în care se afla a intrat violent într-un stâlp

Publicat

arhiva foto

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Târgu Neamț. Un adolescent de 17 ani a fost rănit după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un stâlp de curent.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 23.00, pe DN 15 B, în  Târgu Neamț.

Citește și FOTO: Dezastru pe o stradă din Târgu-Neamț. O autoutilitară a pus la pământ doi stâlpi de curent. Șoferul era beat

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Târgu Neamț, conducea un autoturism, în localitatea Vânători-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și ulterior cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 17 ani.

Citește și Depășire neregulamentară finalizată cu accident în Târgu-Neamț. Doi tineri au ajuns la spital

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al OPJ Neamț, insp. Ciofu Ramona.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc speră la calificarea „U” Cluj în Cupele Europene: „Suntem încă într-o ecuație importantă”

Publicat

boc u cluj 2 e1684481157749.jpg

Primarul Emil Boc a declarat că speră ca „U” Cluj să se califice în UEFA Conference League. Edilul este de părere că „studenții” sunt pe traiectoria corectă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a discutat despre mai multe scenarii în care Universitatea Cluj ar putea juca în Cupele Europene UEFA Conference League.

„Noi, acum, suntem în situația ca dacă Oțelul câștigă Cupa României, noi jucăm barajul pentru locul trei, cu condiția ca Petrolul să nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba: amenzi de peste

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe