Connect with us

EVENIMENT

Aeroportul Cluj anunță licitație publică pentru un spațiu rent a car

Publicat

aeroport cluj facebook e1697388437167.jpg

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a lansat o licitație publică pentru un spațiu rent a car din incinta aeroportului.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat organizarea unei licitații publice pentru închirierea unui spațiu destinat desfășurării activității de rent a car.

Licitația va avea loc pe 10 iulie 2024, la ora 09:00, la sediul aeroportului situat pe strada Traian Vuia, nr. 149, Cluj-Napoca.

Aeroportul Cluj a lansat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Miercuri, 23 octombrie: Interpreta de folclor Adina Hada, spectacol aniversar în Sebeșul natal

Publicat

miercuri, 23 octombrie: interpreta de folclor adina hada, spectacol aniversar

Interpreta de folclor Adina Hada a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Sebeșul natal, alături de publicul pe care îl iubește, având „florile inimii” – cele trei fiice ale sale alături pe scenă și o serie de alți invitați de excepție.

Spectacolul aniversar va avea loc miercuri, 23 octombrie 2024, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș.

Alături de Adina Hada, vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii vor protesta în fața Guvernului pentru restanțele salariale și actualizarea unor sporuri

Publicat

polițiștii vor protesta în fața guvernului pentru restanțele salariale și

Polițiștii vor protesta în fața Guvernului pentru restanțele salariale și cer actualizarea unor sporuri, indemnizații și prime, a anunțat luni Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Manifestarea a fost programată pentru vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 13,00.

”Am solicitat în nenumărate rânduri Guvernului, MAI și Parlamentului să ne acorde restanțele salariale rezultate din neaplicarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie din Alba care și-a abandonat copiii, condamnată de magistrații din Aiud. Tatăl minorilor a fost cel care a reclamat-o

Publicat

o femeie din blaj și a agresat și amenințat fiul minor

O femeie din Alba care și-a părăsit copiii și i-a lăsat în grija tatălui a fost condamnată penal. Este vorba despre un caz de abandon de familie, unde o femeie din Ocna Mureș nu a plătit pensie alimentară timp de mai mulți ani. 

Drept urmare, bărbatul cu care aceasta are copiii a dat-o pe femeie în judecată. Un proces s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Aiud. În data de 18 octombrie 2024, magistrații instanței au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. E nevoie de un nou Centru de TRANSPLANT la Cluj. Medici: Se vor face mai multe operații în condiții mult mai bune

Publicat

icutr e1624798483713.jpg

Medici clujeni. de la Institutul de Urologie și Transplant Renal și de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie, susțin construirea la Cluj-Napoca a unui nou Centru Transplant.

Alături de pacienți operați și persoane care așteaptă un transplant de organe, aceștia au vorbit, la Cluj, despre neajunsurile cu care se confruntă, în special în cazul transplantului renal.

E nevoie de un nou Centru de TRANSPLANT la Cluj. Medici: Se vor face mai multe operații…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe