Connect with us

EVENIMENT

Aglomeraţie la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche. Peste 17.000 de persoane au tranzitat în ultimele ore graniţa cu Bulgaria

Publicat

vama

Circa 17.500 de persoane şi aproape 5.000 de autovehicule au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa, aglomeraţie fiind în PTF Vama Veche, a informat sâmbătă Garda de Coastă Constanţa.

„În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 mijloace de transport, cel mai tranzitat fiind PTF Vama Veche, cu aproximativ 11.200 de persoane şi 2.870 mijloace de transport”, precizează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, într-o perioadă normală a anului, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa tranzitează, în 24 de ore, în jur de 4.000 de persoane şi 1.400 de mijloace de transport, dintre care, prin PTF Vama Veche, circa 1.450 de persoane şi 430 autovehicule.

Poliţiştii de frontieră recomandă ca, pentru evitarea aglomeraţiei la trecerea din România în Bulgaria, şoferii să achiziţioneze vignetele online, şi nu din zona punctului de trecere a graniţei.

„Reamintim faptul că, pentru evitarea aglomeraţiei în punctele de frontieră existente la graniţa cu Bulgaria, participanţii la trafic pot achiziţiona vignete online prin intermediul site-urilor www.bgtoll.bg (acest site având şi meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate. (…) La Vama Veche este aglomerat din cauza faptului că participanţii la trafic achiziţionează vigneta din punctul de trecere a frontierei”, potrivit Gărzii de Coastă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. Cât de important e să ai un stil de viață echilibrat

Publicat

sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. cât de important

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată: este important să urmezi anumite recomandări și să ai o rutină de îngrijire adecvată.

Curăță pielea în mod regulat

Spală-ți fața de două ori pe zi, dimineața și seara, folosind un produs de curățare potrivit pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe