Connect with us

EVENIMENT

Aglomeraţie la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche. Peste 17.000 de persoane au tranzitat în ultimele ore graniţa cu Bulgaria

Publicat

vama

Circa 17.500 de persoane şi aproape 5.000 de autovehicule au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa, aglomeraţie fiind în PTF Vama Veche, a informat sâmbătă Garda de Coastă Constanţa.

„În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 mijloace de transport, cel mai tranzitat fiind PTF Vama Veche, cu aproximativ 11.200 de persoane şi 2.870 mijloace de transport”, precizează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, într-o perioadă normală a anului, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa tranzitează, în 24 de ore, în jur de 4.000 de persoane şi 1.400 de mijloace de transport, dintre care, prin PTF Vama Veche, circa 1.450 de persoane şi 430 autovehicule.

Poliţiştii de frontieră recomandă ca, pentru evitarea aglomeraţiei la trecerea din România în Bulgaria, şoferii să achiziţioneze vignetele online, şi nu din zona punctului de trecere a graniţei.

„Reamintim faptul că, pentru evitarea aglomeraţiei în punctele de frontieră existente la graniţa cu Bulgaria, participanţii la trafic pot achiziţiona vignete online prin intermediul site-urilor www.bgtoll.bg (acest site având şi meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate. (…) La Vama Veche este aglomerat din cauza faptului că participanţii la trafic achiziţionează vigneta din punctul de trecere a frontierei”, potrivit Gărzii de Coastă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima stradă smart din Cluj-Napoca își pierde farmecul. ”Seara sunt tineri care fumează, consumă alcool și lasă mizerie”

Publicat

molnar 1.jpg

Un cititor Cluj24 reclamă decăderea primei străzi smart din Cluj-Napoca, strada Molnar Piuariu, și cere o prezență mai consistentă a Poliției Locale, mai ales în timpul serii. 

”Pe strada smart din cartierul Mărăști, strada Molnar Piuariu, umbla tot felul de drogați.

Se joacă copiii cu mingea până la 21 sau 22 seara, sunt tineri care vin, se pun pe bancă, stau fumează și consuma foarte mult alcool și lasa în urmă lor o mizerie de nedescris și nu sa ia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia. Duminică, one man show cu Romulus Cipariu și opera La Traviata, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

sărbătoarea muzicii la alba iulia. duminică, one man show cu

Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia se încheie duminică, 28 iulie. Evenimentul pune reflectorul pe două spectacole diametral opuse tematic, dar unite prin pasiunea pentru muzică.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Studentă la UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, purtătoare a flăcării olimpice la Paris

Publicat

stud 1.jpg

O studentă din Franța, Candice Weber, care este în anul 5 la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a fost purtătoare a flăcării olimpice pe traseul ei de pe străzile din Paris înaintea deschiderii Jocurilor Olimpice. 

”Este o mare plăcere să împărtășim spiritul jocurilor olimpice alături de studenții nostri. Fie ca valorile ce definesc aceste activități sportive, precum excelența,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când începe Postul Adormirii Maicii Domnului în 2024. Zilele cu dezlegare la pește, ulei și vin. Ce nu ar fi bine să faci

Publicat

când începe postul adormirii maicii domnului în 2024. zilele cu

Postul Adormirii Maicii Domnului începe, în 2024, joi, 1 august și ține două săptămâni, până în 15 august. Este cunoscut şi sub denumirea de Postul Sfintei Marii sau Sântămăriei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe