Connect with us

EVENIMENT

Aglomerație pe DN 39: Coloană de mașini între Constanţa şi Mangalia. Rute alternative

Publicat

masina politia.jpg

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă, valorile de trafic au crescut pe DN 39 Constanţa – Mangalia. Se circulă în coloană între Agigea şi Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, iar pe sensul opus între Eforie Sud şi Eforie Nord.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care se deplasează către/dinspre sudul litoralului să ia în calcul următoarea rută alternativă la DN 39 Mangalia – Constanţa: DN 39 Mangalia – DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia – DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2 şi retur.

Aglomerație pe DN 39. Recomandările polițiștilor

Pentru reducerea riscului rutier, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze din timp la schimbarea benzii.

De asemenea, polițiștii recomandă șoferilor să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgenţă de pe autostradă, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să acorde prioritate când părăsesc spaţiile de servicii.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Valoarea investiției

Publicat

sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Investiția se ridică la peste 830.000 de lei. 

Primăria Sebeș a achiziționat, pe 22 martie, prin intermediul platformei SEAP, execuția lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Valoarea lucrărilor este de 835.000 de lei, fără TVA, ofertantul fiind LedTrading SRL din Cluj-Napoca.

Investiția este finanțată prin Fondul pentru mediu – Programul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Program până la ora 13.00, pentru supermarket-uri și mall-uri, în weekend. O nouă propunere a micilor comercianți

Publicat

program până la ora 13.00, pentru supermarket uri și mall uri, în

Reprezentații micilor comercianți vin cu o nouă propunere către Guvern. Marile magazine să funcționeze în weekend până la ora 13.00. Este o nouă propunere după ce, ideea de închidere a supermarket-urilor și mall-urilor pe weekend, a fost respinsă de guvern. 

Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici si Mijlocii, Feliciu Paraschiv, a spus că în acest fel angajații marilor magazine ar avea mai mult timp liber.

Mai pe scurt că 200.000 de angajați ar avea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Cluj – Șase limbi, o SINGURĂ „Cină”

Publicat

03 comemorare 2024 scaled e1711353522947.jpg

De peste 10 ani, Clujul este considerat „cel mai cosmopolit oraș din România”, cu un profil apropiat de cel al unor mari centre europene, cum ar fi Paris și Bruxelles. Evenimentul din seara de 24 martie 2024 a confirmat această trăsătură a orașului de pe malurile Someșului.

În ultimele 3 săptămâni, sute de clujeni care împărtășesc credința creștină a Martorilor lui Iehova și-au făcut timp să-i invite cu multă căldură pe semenii, vecinii,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare InfoCons: La ce trebuie să fim atenți când achiziționăm pește și produse din pește

Publicat

atenționare infocons: la ce trebuie să fim atenți când achiziționăm

Atenționare InfoCons: La ce trebuie să fim atenți când achiziționăm pește și produse din pește. De Buna Vestire, consumatorii care țin post au dezlegare la pește, astfel că mulți dintre aceștia vor prepara în această zi mâncăruri și gustări care conțin pește. 

Potrivit reprezentanților organizației InfoCons, consumatorii trebuie să fie atenți atunci când achiziționează pește sau produse din pește. Aceștia au transmis câteva informații utile de care pot ține…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe