Connect with us

EVENIMENT

AJOFM Alba: Precizări privind plata sumelor restante şi acordarea de subvenţii pentru agenţii economici care încadrează şomeri

Publicat

ajofm alba: precizări privind plata sumelor restante şi acordarea de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piaţa muncii a şomerilor şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Printre măsurile destinate creşterii şanselor de ocupare a şomerilor se numără şi acordarea de subvenţii în vederea stimulării angajatorilor în baza Legii nr. 76 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă. 

Astfel, ca urmare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

18 aprilie: Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor. Cum este sărbătorită la Sebeș

Publicat

18 aprilie: ziua internațională a monumentelor și siturilor. cum este

18 aprilie: Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor este sărbătorită și la Sebeș, transmit reprezentanții primăriei orașului.

Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să atragă atenția asupra unor valori inestimabile și irepetabile, în multe cazuri puse în pericol și chiar amenințate cu distrugerea.

ICOMOS…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tanasă (AUR): ”Propaganda PSD – PNL ne spune zilnic că nu ne dăm seama cât de bine trăim… Niște ipocriți!”

Publicat

dan tanasa 1213.jpeg

”Miniștrii guvernării antinaționale PSD – PNL, în frunte cu prim-ministru Marcel Ciolacu, și-au abandonat îndatoririle și munca în folosul cetățeanului. Ei au devenit marionetele consultanților electorali străini, în goana după voturi”, sușține Dan Tanasă de la AUR.

Luni guvernanții au primit instrucțiuni de la consultanții străini să iasă fiecare cu câte un subiect de propagandă, ca să îi mintă pe români.

Premierul Marcel Ciolacu a trimis…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca

Publicat

dhc 5 scaled e1713360490494.jpg

Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), inițiator și organizator al festivalului Romanian Creative Week Iași, proprietar al brandului internațional de modă irina schrotter.

„Prin acordarea acestei distincții, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca recunoaște contribuția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

efectele consumului exagerat de fast food asupra sănătății. calorii, grăsimi și

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli de inimă, diabet de tip 2, afecțiuni ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe