Connect with us

EVENIMENT

ALANIZĂ. Radu Georgescu: Euro s-a oprit la 4,973 lei

Publicat

euro pixabay e1656523156731.jpg

Leul a profitat de status quo-ul existent pe marile piețe, și a stagnat față de euro, care se anticipează că va trece de pragul de 5 lei în cursul acestui an, ceea ce ar echivala cu apreciere de circa 0,5 – 0,7%.

Cursul euro a scăzut marginal de la 4,9731 la 4,9730 lei, în timp ce culoarul de tranzacționare s-a îngustat la 4,972 – 4,973 lei.

Indicii ROBOR la 3 și 6 luni

Tendința de scădere a indicilor ROBOR s-a temperat joi, în condițiile în care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Când pot fi luate paștile de la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică, cum și când se consumă. PROGRAM de Paște 2024

Publicat

când pot fi luate paștile de la catedrala Încoronării din

Paște 2024. Când pot fi luate paștile de la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. În acest an, distribuirea paștilor se face atât sâmbăta, cât și duminica, în ziua de Paște. Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a anunțat programul.

Și în acest an, credincioșii vor primi pâinea binecuvântată, numită în popor „paști”, la Catedrala Încoronării. Distribuirea acestora se face sub turnul-clopotniță, în cadrul a trei intervale distincte de timp.

„Paștile”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pompierii clujeni, recomandări de Paște: „Nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate”

Publicat

pompieri.jpg

Pompierii din cadrul ISU Cluj au venit cu o serie de recomandări, în pragul sărbătorii de Înviere, pentru evitarea incendiilor sau a altor situații neplăcute.

De Paște, 160 de pompieri cu 150 de mijloace și autospeciale vor fi disponibile în permanență pentru stingerea incendiilor, asistență SMURD sau evacuare în situații de urgență.

ISU Cluj va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar la nevoie vor fi dispuse măsuri de răspuns la orice…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de magazine verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Ce nereguli au fost găsite și amenzile aplicate

Publicat

judecătorii din alba au iertat un hoț care a furat

Zeci de magazine au fost verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Au fost găsite nereguli și au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 de lei. Acțiunea Poliției Alba s-a desfășurat în 3 mai.

Acțiunile au fost derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Alba. Au vizat modul de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare. Controalele s-au desfășurat la Alba Iulia și în Câmpeni, Abrud și Baia de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. A fost transportat la spital

Publicat

accident la presaca ampoiului. un bărbat s a răsturnat cu motocicleta

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. În urma evenimentului rutier, acesta a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut vineri, 3 mai. Un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Presaca Ampoiului, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe acostament.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe