Connect with us

EVENIMENT

Alba Fest 2024: Cargo, Irina Rimes, Puya, foc de artificii și roată panoramică uriașă. PROGRAM: Când vor urca artiștii pe scenă

Publicat

alba fest 2024: cargo, irina rimes, puya, foc de artificii

Program Alba Fest 2024: Alba Fest, festivalul de muzică din Cetatea Alba Carolina, începe vineri 31 mai 2024. Timp de trei zile pe scena din Piața Cetății vor urca mai mulți artiști din România. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fanfara din Petrești, într-un sediu-muzeu proaspăt renovat, la 145 de ani de la înființare

Publicat

fanfara din petrești, într un sediu muzeu proaspăt renovat, la 145 de

Fanfara din Petrești are un sediu proaspăt renovat și care, pe lângă spațiile rezervate repetițiilor și păstrării instrumentelor și a uniformelor, găzduiește o expoziție retrospectivă care îi ilustrează istoricul, precum și rolul important pe care l-a jucat, de-a lungul timpului, în viața comunității.

Fanfara a împlinit 145 de ani de activitate neîntreruptă.

Clădirea, situată în proximitatea bisericii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Parchet Cluj: Șoferul de Bolt, lovit cu o sticlă, dar și cu pumnii și picioarele. Leziunile nu i-au pus viața în pericol

Publicat

bolt sofer.jpeg

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a precizat de ce s-a decis doar plasarea sub control judiciar pe 60 de zile a celor 3 minori care au lovit un șofer de Bolt și care a ajuns la spital. Potrivit motivării instituției transmisă la cererea Cluj24, cei trei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniştii publice.

”În cadrul ordonanței de luare a măsurii controlului judiciar,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Aiud: Concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat în cadrul Compartimentului Seră, Zone verzi

Publicat

primăria aiud: concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, cu sediul în Aiud, strada Tribun Tudoran, nr. 9, organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a unei funcții contractuale de execuție vacante de muncitor calificat I – 1 post, în cadrul Compartimentului Seră, Zone verzi din cadrul Serviciului Tehnic, Întreținere Patrimoniu.

Condițiile de desfășurare a…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Legendele muzicii jazz își dau întâlnire la Cluj. Sunetele revoluționare ale Cymande și Avishai Cohen, la Jazz in the Park

Publicat

jazz in the park.jpeg

Jazz in the Park revine în weekendul 30 august – 1 septembrie la Cluj cu cea de-a 12-a ediție, aducând în Parcul Etnografic un mix electrizant de legende muzicale.

De la reinterpretările retro ale hiturilor contemporane marca Postmodern Jukebox, la legendara trupă britanică Cymande și până la jazz-ul inovator propus de Avishai Cohen Trio, festivalul promite o experiență sonoră fără precedent, în mijlocul naturii.

12 ani de experiențe jazz la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe