Connect with us

EVENIMENT

Alegeri la Colegiul Medicilor Cluj. Actualul președinte, dr. Cosmin Puia, cele mai multe voturi pentru Consiliul CM

Publicat

puia.png

Sâmbătă, 5 octombrie 2024, s-a încheiat turul II al alegerilor pentru Colegiul Medicilor Cluj, pentru mandatul 2024-2028, în urma căruia actualul președinte, dr. Cosmin Puia, a obținut cele mai multe voturi pentru Consiliul CM.

Sâmbătă, 5 octombrie 2024, s-a încheiat turul II al alegerilor pentru organele de conducere ale Colegiului Medicilor Cluj, mandatul 2024-2028.

La finalul turului II al scrutinului, organizat în perioada 4 – 5 octombrie 2024, și-au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

6 octombrie – Ziua mondială a mersului pe jos. Plimbările sunt gratis și aduc beneficii extraordinare pentru sănătate. Studii

Publicat

6 octombrie – ziua mondială a mersului pe jos. plimbările

Ziua mondială a mersului pe jos este programată pentru data de 6 octombrie în acest an. Ziua este marcată în primul weekend al lunii octombrie și reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei Internaţionale a Sportului pentru Toţi (TAFISA).

Ziua mondială a mersului pe jos se adresează persoanelor din lumea întreagă, indiferent de vârstă, condiţie socială sau abilităţi fizice.

Este încurajat, în special, mersul pe jos…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân

Publicat

ziua internațională a medicului, sărbătorită pe 1 octombrie. o zi

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân. Informația vinde dintr-un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția. 

Organizația a identificat 189 de substanțe chimice potențial cancerigene în ambalajele alimentare comune, dintre care 76 ar putea fi transferate în alimente, relatează medicalnewstoday.com.

Cercetarea, publicată în revista Frontiers in Toxicology,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cu ce lucrări se laudă Dimex 2000, firma care vrea să pună mâna pe lotul 2 al centurii Clujului? Și-a dublat profitul în 2023

Publicat

dimex.jpg

Dimex 2000 este liderul asocierii care a depus singura ofertă din cadrul celei de-a doua licitații pentru lotul 2 al centurii metropolitane a Clujului. Cu o cifră de afaceri de peste 273 milioane de lei și un profit în creștere cu 105% doar în 2023, compania bistrițeană se profilează ca un jucător important în domeniul infrastructurii rutiere și civile din România.

Asocierea formată din Dimex-2000 Company (lider), Hydrostroy Ad (Bulgaria), Integral Inzenjering AD…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Publicat

ateliere interactive pentru copii la palatul principilor din alba iulia.

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia. Localnicii și turiștii se vor putea bucura de vizitarea a două obiective importante din Cetatea Alba Carolina la prețul unui singur bilet.

Începând de luni, 7 octombrie 2024, vizitatorii vor avea acces gratuit la oricare dintre cele două obiective turistice, cu prețul unui singur bilet, au transmis reprezentanții Muzeului Palatul Principilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe