Connect with us

EVENIMENT

Alertă cu bombă într-un centru comercial din Constanța. Mall-ul a fost evacuat

Publicat

urgente
Arhivă foto

O amenințare cu bombă a fost înregistrată duminică după-amiaza în Constanța. Aceasta vizează un centru comercial din oraș.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial din municipiul Constanța, ar exista o bombă.

UPDATE ora 19.20:  Potrivit IPJ Constanța, în urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic, iar activitatea mall-ului a fost reluată.

Polițiștii l-au condus la sediul Secției 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Acesta a fost amendat cu 4.000 de lei. De asemenea, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, specialiști pirotehniști ai Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competență, precum și echipaje de pompieri.

Toată zona, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forțele de ordine.

Persoana care a apelat 112 a fost identificată și depistată în Constanța. Bărbatul va fi dus la sediul poliției pentru stabilirea situației de fapt.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

nachi 1.jpeg

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin Naș, care are experiență politică, după ce a fost secretar general al Prefecturii Cluj în perioada Convenției Democrate și a candidat și în urmă cu 4 ani la Primărie din partea Partidului Forța Națională, a declarat pentru Cluj24 că va deschide și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

maraton antreprenorial 5 e1713887403307.jpg

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anul acesta CONAF Sucursala Cluj, împreună cu ISJ Cluj, au organizat ore de educație antreprenorială în 4 licee din Cluj Napoca pentru aprox 700…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

florentin burz e1713899561965.jpg

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era consilier în Consiliul Local al primăriei comunei Valea Ierii. Originar din Valea Ierii, deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj.

hotarare de guvernhotarare de guvern

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații români. 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii. Sondaj realizat pe 120 de companii

Publicat

prima de paște: câți bani vor primi angajații români. 7

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații. 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale, potrivit unui sondaj realizat pe un număr de 120 de companii.

Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe