Connect with us

EVENIMENT

Alertă DNSC: Utilizatori din România, vizați de tentative de fraudă de tip „pig butchering”. Recomandări

Publicat

alertă dnsc: utilizatori din românia, vizați de tentative de fraudă

Utilizatorii din România sunt vizaţi de o campanie de fraudă de tip „pig butchering”, care poate produce prejudicii devastatoare victimelor, atenţionează echipa Dispeceratului Naţional de Securitate Cibernetică. Specialiștii DNSC recomandă vigilenţă sporită în interacţiunile din mediul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aproape un milion de lei pentru sărbătorile de 1 Decembrie și Revelion, la Cluj-Napoca. Spectacole de drone și de lasere

Publicat

revelion 3 e1704133473450.jpg

Primăria Cluj-Napoca alocă anul acesta aproape un milion de lei pentru manifestările publice de 1 Decembrie și de Revelion din centrul orașului.

Manifestările publice de 1 Decembrie și de Revelion din centrul Clujului vor costa 950.000 de lei din bugetul local al municipiului. Consilierii locali vor dezbate, la ședința de joi, 29 august, un proiect de hotărâre pentru alocarea sumei.

Manifestări dedicate comemorării lui Avram Iancu

Ziua Națională a României…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Val de cutremure în Banat: Trei seisme înregistrate vineri și alte două, joi, în aceeași zonă

Publicat

val de cutremure în banat: trei seisme înregistrate vineri și

Val de cutremure în Banat: Trei cutremure s-au produs vineri, 23 august, în Banat, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Explozie într-o secție a spitalului județean de pe strada Victor Babeș din Cluj-Napoca. Au intervenit pompierii

Publicat

babes 2 e1724436236779.jpg

O explozie a avut loc, vineri seara, într-o secție a spitalului județean de pe str. Victor Babeș din Cluj-Napoca. Din primele informații, ar fi vorba de un aparat medical.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această seară după anunțul primit în dispeceratul ISU Cluj cu privire la faptul că s-a produs o explozie în subsolul unui imobil, situat pe strada Victor Babeș din municipiul Cluj-Napoca.

La fața…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parcarea Arnsberg din Alba Iulia. Stadiul lucrărilor la prima parcare supraetajată din municipiu

Publicat

foto video: parcarea arnsberg din alba iulia. stadiul lucrărilor la prima

Parcarea Arnsberg din Alba Iulia. Noua parcare supraetajată din Alba Iulia prinde contur. Vineri dimineața, muncitorii lucrau la placa de beton de la parter. De asemenea, a fost ridicată și o parte din suprastructura construcției.

Citește mai departe