Connect with us

EVENIMENT

Alertă imediată de inundaţii pe râuri din trei județe

Publicat

Hidrologii au emis, marți, un Cod galben de inundaţii valabil până la ora 23.00 pe râuri din judeţele Neamț, Iași și Vaslui.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din bazinele hidrografice: Bârlad – afluenții aferenți sectorului amonte confluență cu râul Vaslui, județele: Neamț, Iași și Vaslui.

Alerta hidrologilor expiră marți la ora 23.00.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

S-a lansat G4Food, o platformă dezvoltată de G4Media. Informații despre alimente bio, mâncare sănătoasă, diete și tehnologii noi

Publicat

s a lansat g4food, o platformă dezvoltată de g4media. informații despre

G4Food, o nouă platformă dezvoltată de G4Media, a fost lansată marți, în cadrul unui eveniment despre provocările de azi ale principalilor jucători din industria alimentară.

La 6 ani de la lansarea G4Media, jurnaliștii publicației lansează al treilea produs, G4Food, după ce acum trei ani am lansat Economedia.

G4Food.ro este o publicație care se adresează oamenilor preocupați de tot ceea ce consumă zilnic – pentru a duce o viață sănătoasă, productivă și împlinită -,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Primul spectacol al Ansamblului Folcloric „Valea Târnavelor”, alcătuit din copii din Blaj, Valea Lungă și Micăsasa

Publicat

foto video: primul spectacol al ansamblului folcloric „valea târnavelor”, alcătuit din

Copiii din cadrul Ansamblului Folcloric „Valea Târnavelor” au susținut primul lor spectacol sâmbătă, 23 martie, în cadrul evenimentului “Sărbătoarea Mierii” de la Blaj. 

Ansamblul Folcloric „Valea Târnavelor” s-a înființat în urmă cu trei luni, la Blaj.

Acesta are în componență copii din municipiu dar și din comunele Valea Lungă (județul Alba) și Micăsasa (județul Sibiu).

Sâmbătă, pe 23 martie, cu mari emoții și multă bucurie, copiii au debutat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE, clujeni. Val de praf SAHARIAN deasupra României până joi noaptea

Publicat

praf saharian unsplash.jpg

Un val de praf saharian a pătruns în România, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea este valabilă pânp joi, 28 martie, noaptea.

Potrivit ANM, o masă de aer încărcată cu particule de praf saharian a pătruns în România, concentraţii mai mari urmând a se înregistra în regiunile sud-vestice, sudice şi estice.

ATENȚIE, clujeni. Val de praf SAHARIAN deasupra României până joi noaptea

„Până joi, 28 martie, ora 22:00, circulaţia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC și-a nuanțat declarația: Furajele care dau culoare nu sunt toxice

Publicat

alba – neagra cu puii galbeni. Șeful anpc și a nuanțat

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC s-a răzgândit: Furajele care dau culoare nu sunt toxice. Cu doar câteva ore înainte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, avertizase că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să pară mai bună, uneori procedura realizându-se în timpul hrănirii, astfel încât vopseaua să nu poată fi spălată.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe