Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Alertă în Ploiești: Pompierii intervin la un incendiu cu degajări mari de fum:

Publicat

incendiu ploiesti 1
arhiva foto

Pompierii intervin, duminică seară, în Ploiești, după ce a fost anunțat un incendiu.

Potrivit ISU Argeș, un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit în Ploiești, pe strada Vasile Milea, la clădirea Halele Centrale.

Update ora 19.00: ”Incendiul a fost stins”, au precizat reprezentanții ISU Argeș. Două persoane au fost intoxicate cu fum. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

incendiu ploiesti 2

La fața locului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară și o ambulanță.

O persoană a fost evacuată din clădire.

incendiu ploiesti 3

Din primele informații, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 70m de metri pătrați.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul. Nu mai există pericol de extindere.

incendiu ploiesti 4

Din primele informații, ard mai multe mase plastice (ambalaje).

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, despre cum se va circula pe prima bandă

Publicat

benzi dedicate pentru autobuze, în alba iulia. primarul gabriel pleșa,

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Șoferii care vor circula pe noile benzi dedicate transportului public din municipiul Alba Iulia vor risca amenzi, odată cu finalizarea proiectelor de mobilitate. Potrivit primarului Gabriel Pleșa, la început se vor da doar avertismente. 

Reamintim faptul că banda 1 de pe bulevardele și străzile principale din Alba Iulia, modernizate prin proiectele de mobilitate, a fost transformată în bandă dedicată transportului public.

Asta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Peste 70 de edituri, cărți, lansări, concerte, invitați de marcă și prețuri bune

Publicat

video: târgul de carte alba transilvana 2024. peste 70 de

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia au prezentat luni programul unuia dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba.

Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Alba24 a discutat despre eveniment cu managerul Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, care a susținut luni o conferință de presă împreună cu scriitorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ziua VETERANILOR de război, celebrată la Cluj-Napoca. MESAJUL premierului

Publicat

veterani 7.jpg

Ziua Veteranilor de Război a fost celebrată astăzi, în cadrul ceremoniei publice militar-religioase organizată de către Divizia 4 Infanterie „Gemina” în cooperare cu filiala Cluj a Asociației Veteranilor de Război, având sprijinul Instituției Prefectului – Județul Cluj și al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

veteraniveterani

În cadrul evenimentului desfășurat cu participarea subprefectului județului Cluj, domnul Florentin Burz, a Înaltpreasfinției Sale Andrei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Constructorul lotului 1 al Autostrăzii Moldovei, Guido Retter: ”Îl asigur pe ministrul Grindeanu că vom finaliza lucrările la termen”

Publicat

guido retter lucrari lotul 1 autostrada Moldovei A7

Lucrările la lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7 se vor finaliza la termenul stabilit. Constructorul responsabil pentru lotul 1 al Autostrăzii A7  a subliniat că progresul lucrărilor este rapid, sugerând că există posibilitatea ca tronsonul respectiv să fie deschis traficului începând cu luna octombrie.

Constructorul lotului 1 al Autostrăzii Moldovei, a dat asigurări că lucrările avansează în ritm alert.

Guido Retter, CEO-ul companiei sibiene RETTER Projectmanagement a declarat că progresul lucrărilor a atins 61,5% la finele lunii aprilie, iar ținta pentru finalul lunii mai este de 68%. Acesta a subliniat că lucrările vor avansa rapid, în special după rezolvarea problemelor legate de „gropile de împrumut”.

retter guido autostrada A7 lotul 1

”Acum, că s-a rezolvat blocajul care a ținut lucrările la gropile de împrumut blocate peste 6 luni, avem toate premisele de a reîncepe de mâine, într-un ritm susținut”.

Retter a specificat că vor fi reluate lucrările de umplături rămase neexecutate, cu un ritm de peste 20.000 metri cubi pe zi, începând chiar de marți, 30 aprilie.

Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei

”Din punct de vedere tehnic avem toate lucrările aprobate și în același timp suntem dotați cu echipamentele suplimentare necesare recuperării timpului pierdut la umplături. Toate resursele pentru continuarea execuției la BSC și asfalt sunt asigurate. Am pus în funcțiune a doua stație de beton cu care am ridicat producția de beton la 180 mc/oră.

În același timp am făcut posibilă, printr-un parteneriat cu un constructor român, suplimentarea operațională a unei stații de producție BSC, cât și încă o stație de asfalt suplimentară. La nivel de asfalt avem astfel o capacitate de producție și așternere de peste 3.500 tone/zi”, a declarat Retter.

guido retter lotul 1 Autostrada Moldovei A7

În ceea ce privește partea de poduri, Guido Retter a confirmat că proiectele pentru fiecare structură au fost aprobate, iar infrastructura acestora este realizată în proporție de 96%. El a menționat că partea de grinzi pretensionate din beton este instalată în proporție de peste 70%, urmând să fie finalizată integral până la data de 25 iunie.

Pentru grinzile de metal, constructorul a precizat că sunt în proces de fabricație și vor fi montate până la mijlocul lunii iulie. Rosturile de dilatație sunt în producție și vor fi montate în luna august și septembrie.

„Îl asigur pe ministrul Grindeanu că vom finaliza lucrările la termen. Vom depune toate eforturile necesare pentru a finaliza acest tronson și a-l deschide traficului în luna octombrie”, a mai declarat Guido Retter.

Citește mai departe