Connect with us

EVENIMENT

Alexandra a sunat la 112 când criminalul era plecat la farmacie. Polițiștii din Caracal au sunat-o de două ori pe tânără pentru a-i cere informații suplimentare

Publicat

alexandra macesanu

Detalii îngrozitoare apar din ancheta crimelor de la Caracal. Pe măsură ce se adună alte detalii, informațiile sunt tot mai revoltătoare legate de modul cum au acționat polițiștii. Surse din rândul anchetatorilor susțin că Alexandra a reușit să sune la 112 în timp ce criminalul era plecat la farmacie.

De asemenea, potrivit acelorași surse, polițiștii din Caracal au sunat-o de două pe Alexandra Măceșeanu pe telefonul lui Gheorghe Dincă, de pe care fata sunase la 112, pentru a-i cere informații suplimentare despre locul în care era închisă.

Un polițist ar fi sunat-o pe Alexandra de pe telefonul său personal imediat după ce fata a apelat la 112 pentru a treia oară. Cu ocazia convorbirii telefonice, fata i-a dat polițistului mai multe detalii despre curtea casei lui Gheorghe Dincă și i-a spus că nu poate ieși din curte de frica unui câine lup. De asemenea, Alexandra a furnizat o adresă ce apărea pe cartea de vizită a unei terțe persoane, carte de vizită găsită în casa lui Gheorghe Dincă.

Apoi, a urmat un al doilea telefon dat de pe mobilul polițistului pe numărul de pe care sunase Alexandra. De data aceasta, cel care a vorbit cu fata a fost un alt polițist care, potrivit surselor, a încercat din nou să afle informații despre locul în care era sechestrată. Alexandra i-a descris acestuia locul, arătând că bărbatul care a sechestrat-o era plecat la farmacie pentru a cumpăra cremă cu care să-i trateze rănile provocate la mâini. Alexandra i-a spus polițistului că în curte se află un nuc, un brad, o mașină gri și mai mulți câini lupi dezlegați. Fata i-a transmis că nu are internet pe telefon și că nu poate ieși, pentru că era legată.

Fata a terminat apelul spunându-le polițiștilor că bărbatul care a sechestrat-o a revenit.

Aceasta ar fi practic ultima convorbire între Alexandra și o altă persoană înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă.

Anchetatorii l-au dus pe criminalul Gheorghe Dincă în localitatea Corabia, unde Dincă susține că a aruncat-o în Dunăre pe Luiza, după ce a răpit-o, apoi a violat-o și ucis-o.

Tot mai mulți oameni se adună în fața ”casei groazei”, casa unde au fost ucise fără milă cele două tinere, Alexandra și Luiza. Oamenii au aprins lumânări, dar au cu ei pancarte pe care scrie ”Alexandra este copilul meu”.

Mama Luizei spune că în acest moment nu a anunțat-o nimeni în mod oficial dacă fiica ei trăiește sau nu, iar toate informațiile legate de Luiza le-a aflat de la televizor.

Mama Luizei spune că ar vrea să se uite în ochii criminalului și să îl întrebe de ce a omorât-o pe fiica ei. Femeia a mai spus că a fost pentru prima dată și, din păcate, pentru ultima dată când Luiza a plecat de acasă cu ocazie.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Radare de weekend în județul Alba: Lista drumurilor pe care se vor afla echipaje de poliție

Publicat

radar politia romana 1000x600.jpeg

Radare de weekend în județul Alba. Reprezentanții IPJ Alba au făcut publică lista drumurilor din județ, pe care vor fi amplasate echipaje de poliție dotate cu radare, pentru supravegherea traficului rutier. 

Amplasarea radarelor în perioada 20-21 aprilie 2024

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș și-au LANSAT candidaturile din partea PSD la Primăria Cluj-Napoca și șefia CJ Cluj

Publicat

candidati psd 4 e1713520889739.jpg

Candidații PSD la Primăria Cluj-Napoca, respectiv președinția Consiliului Județean Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au lansat, vineri, candidaturile la alegerile locale din 9 iunie și și-a depus dosarele la Biroul Electoral Municipal și Biroul Electoral Județean.

Aurelia Cristea a declarat într-o conferință de presă la Casa de Cultură a Studenților că simte din plin pulsul orașului și îndrăznește să vrea mai mult pentru Cluj-Napoca.

FOTO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

politie masina bun.jpg

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1 E60 , în interiorul localității Bucea, pe sensul de mers Huedin – Oradea, produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, fiind implicate trei autovehicule.

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe