Connect with us

EVENIMENT

Alexandru Cordoș (PSD): Scrisoare deschisă către clujeni

Publicat

psd ac.jpg

Candidatul PSD Cluj la președinția Consiliul Județean, Alexandru Cordoș, își încheie campania cu o scrisoare deschisă adresată clujenilor.

„Dragi clujeni,

Suntem la finalul unei campanii intense, plină de dialoguri constructive și angajamente ferme. Această campanie a fost despre voi – despre dorința noastră comună de a vedea un Cluj mai prosper, mai unit și mai pregătit pentru viitor. A fost o onoare să vă reîntâlnesc, iar pe unii să vă cunosc, să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Proiect pentru continuarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor pe râul Arieș și afluenții acestuia, în Alba și Cluj

Publicat

proiect pentru continuarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor pe râul

Proiect pentru continuarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor pe râul Arieș și afluenții acestuia, în Alba și Cluj. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 1 iulie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajarea râului Arieș și afluenți pentru apărare împotriva inundațiilor a localităților Câmpeni, Baia de Arieș, Lunca Arieșului, și aval Acumularea Mihoești, jud. Alba și jud. Cluj”. Titularul proiectului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Clujeni cu pelerine galbene în Piața Unirii. Speră în victoria României în meciul cu Olanda de la Euro2024

Publicat

meci 1.jpeg

Mii de suporteri, mulți în pelerine galbene șți tricolorul pe umeri, sunt prezenți, marți, în Piața Unirii din Cluj-Napoca unde de la ora 19 se transmite meciul din optimile Euro2024 dintre echipele României și Olandei, în ciuda ploii care cade în oraș. 

Primăria Cluj-Napoca a amenajat, aici, cu sprijinul Terapia, un spațiu propice vizionării partidei pe un ecran gigant, în fața căruia au fost amplasate 2500 de scaune.

Polițiștii și jandarmii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Beneficiile folosirii unui irigator bucal (P)

Publicat

beneficiile folosirii unui irigator bucal (p)

Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de stomatologie sau vă doriți să aveți o sănătate dentară de invidiat, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta beneficiile folosirii unui irigator bucal în rutina dumneavoastră zilnică.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: România Olanda în Cetatea din Alba Iulia. Suporterii înfruntă ploaia în orașul lui Nicușor Stanciu

Publicat

video: românia olanda în cetatea din alba iulia. suporterii înfruntă

Aproximativ 300 de suporteri s-au adunat marți la ecranul instalat în Cetatea Alba Carolina, pentru a urmări meciul dintre România și Olanda.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe