Connect with us

EVENIMENT

Alocațiile pentru copii vor fi majorate de la 1 ianuarie 2025. Ministrul Muncii a anunțat procentul cu care vor fi indexate

Publicat

alocațiile pentru copii vor fi majorate de la 1 ianuarie

De la 1 ianuarie 2025, alocațiile de stat pentru copii vor fi majorate. Ministrul Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura Oprescu a anunțat noile sume pe care le vor primi părinții de la începutul noului an.

Aceasta a precizat că se dorește asigurarea unui sprijin financiar mai mare pentru cei care au copii. Părinții copiilor, indiferent dacă au mai puțin sau mai mult de 2 ani, vor beneficia de o alocație mai mare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CIL BLAJ – CSM Unirea Alba Iulia, vineri în Liga a III-a. Declarații înainte de meci

Publicat

cil blaj – csm unirea alba iulia, vineri în liga

CSM Unirea Alba Iulia întâlnește vineri, în deplasare, echipa CIL Blaj, de la ora 15:00 într-un meci care se anunță greu pentru ambele echipe. 

CSM Unirea se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a III-a, cu 14 puncte (același cu locul I, ACS Mediaș, care are un golaveraj mai bun) în timp ce echipa din Blaj este pe locul 5, cu 10 puncte.

”Echipa noastră, după o victorie importantă la Reghin, este gata să lupte din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Noi acuzații din partea unui angajat MDPI Cluj: Oricine este pus în acest tip de situație ar rămâne cu câteva sechele

Publicat

1728549464 mdpi 4.jpg

Noi acuzații cu privire la condițiile de lucru din compania MDPI ies la iveală, în urma incidentului petrecut săptămâna trecută când o angajată a multinaționalei a făcut un infarct și a decedat la birourile companiei din București.

Noi acuzații de hărțuire și comportament abuziv vin din partea angajaților MDPI, în urma incidentului petrecut săptămâna trecută, când o angajată a companiei, în vârstă de 27 de ani, a făcut infarct și a murit la birou,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia semnează joi două contracte pentru autobuze electrice, microbuze nepoluante și stații de încărcare

Publicat

primăria alba iulia semnează joi două contracte pentru autobuze electrice,

Primăria Alba Iulia semnează joi două contracte pentru furnizarea de autobuze electrice, microbuze nepolunte și stații de încărcare. 

Proiectul „Dezvoltarea sistemului de transport public ecologic prin achiziționarea de vehicule nepoluante și stații de încărcare” prevede achiziționarea a 21 de autobuze electrice 12 metri și un microbuz nepoluant.

De asemenea, prin proiect se mai achiziționează 22 de stații de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Eveniment la Mănăstirea Oașa: „Generația digitală față în față cu dascălii săi”

Publicat

eveniment la mănăstirea oașa: „generația digitală față în față cu

Sinaxa educațională, o comunitate a profesorilor care integrează valorile religioase creștin-ortodoxe și formarea caracterului moral al elevilor în procesul de învățare, organizează în perioada 18-20 octombrie 2024, la Mănăstirea Oașa, județul Alba, întâlnirea de toamnă cu tema „Generația digitală față în față cu dascălii săi”.

Programul evenimentului va începe vineri, 18 octombrie, când participanții…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe