Connect with us

EVENIMENT

Alunecare de teren în Buzău. Circulație oprită pe DN 10

Publicat

Sursă foto: Arhivă

Circulația este oprită luni dimineața pe DN 10, în zona localității Siriu, județul Buzău, unde au căzut pietre de pe versanți, și este restricționată pe DN 11 Târgu Secuiesc-Onești, unde se intervine pentru defrișări și stabilizarea versanților.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că circulația este oprită pe DN 10 Buzău – Brașov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău, din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant.

Până la degajarea șoselei, traficul a fost deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia – Brașov.

De asemenea, circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de defrișare a plantației, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin.

Conform polițiștilor, luni dimineața, pe autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil ud, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcău, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pământ”

Publicat

video lumina soarelui, motivul de fericire al ioanei palcău, femeia

Îmbrăcată în haine tradiționale, pe un fotoliu din casă, cu zâmbetul pe buze, o femeie, își aduce aminte de copilărie. Este Ioana Palăcu are 104 ani și locuiește în Alba Iulia alături de familie.

Găsește fericirea și bucuria în lucruri simple: în lumina soarelui, pe care o vede pe geam, în fiecare dimineață. 

 Cu zâmbetul pe buze a vorbit despre viața la Meteș, localitate din care se trage și despre fericirile pe care le-a avut în viață. 

De perioada în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

sfantul gheorghe11.jpg

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul cum este numită în calendarul popular, era marcată în vechime în lumea satului prin diverse rituri, practici și gesturi, care aveau menirea să asigure protecția oamenilor, a casei, a animalelor, dar și rodul pământului.

Purificarea prin rouă și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din teiuș:

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Srilankezii din Alba Iulia pregătesc o petrecere cu mâncare, muzică și jocuri, din Sri Lanka, pe malul Ampoiului

Publicat

video: srilankezii din alba iulia pregătesc o petrecere cu mâncare,

Pe malul Ampoiului, în jur de 20 de srilankezi s-au adunat pentru a vedea locul unde vor organiza o petrecere în weekendul următor. Este vorba despre comunitatea de srilankezi din Alba Iulia, care pregătește o petrecere pentru ei, dar și pentru locuitorii din oraș. 

Am stat de cu Lakmal și Emil, doi dintre srilankezii din Alba. Sunt veniți în România, relativ recent, însă, au vrut să vorbeasccă în fața camerei în română.

Un gest de respect pentru comunitate, așa l-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe