Connect with us

EVENIMENT

Am intrat în zodia Leu. Trăsături și ziua norocoasă. Ce personalităţi sunt născute în zodia Leu

Publicat

astrologie zodiac sursa foto pixabay

Pe 23 iulie începe Zodia Leu, o zodie masculină de foc, care este a 5-a pe cercul zodiacal european. Începe din 23 iulie şi se încheie pe 22 august. Cea mai mare amenințare pentru fericirea celor născuți în această zodie este orgoliul.

În astrologie, un semn al zodiacului se referă la una dintre cele 12 constelaţii specifice zodiacului prin care trece Soarele. Semnul zodiacal al unei persoane este cel în care se afla Soarele când s-a născut. Potrivit astrologiei, personalitatea unei persoane poate fi prezisă folosind semnul zodiacal.

Am intrat în zodia Leu. Trăsăturile Leilor

Semnul zodiei Leul este guvernat de Soare, care sporeşte şansa şi norocul în viaţă, şi îl face pe nativ încrezător în propriile forţe. Are o nobleţe sufletească şi un profund sentiment al justiţiei. Este ambiţios şi creativ, potrivit www.eastrolog.ro., dar poate fi şi impulsiv şi îndrăzneţ.

Are un statut regal: vioi, teatral şi pasional, îi place să se bucure de lumina reflectoarelor şi să se sărbătorească. Este un lider natural şi îi place să cultive prietenii şi relaţii în care se dedică cu toată iubirea de care dispune. Este renumit pentru stabilitatea, loialitatea şi consecvenţa ce îl caracterizează.

Cei născuţi în această zodie cunoscuţi pentru ambiţia şi determinarea lor sunt celebraţi pentru curajul lor remarcabil.

Pot fi persoane foarte plăcute, afectuoase, sincere şi hotărâte. Orgoliul acestor nativi este cea mai mare ameninţare la adresa fericirii lor.

Piatra mistică – diamant, rubin
Ziua norocoasă – duminica
Numerele norocoase – 8, 9
Culori norocoase – roşu, portocaliu
Simţul cel mai dezvoltat – văzul

Alimentele benefice – cafea, alimente de culoare galbenă şi portocalie: ouă, morcovi, cartofi, mere, gutui, pere, portocale, smochine, lămâi, porumb, muştar, scorţişoară, ceapă, usturoi, migdale, pepene galben, portocale, mălai, vanilie, caise, piersici.

Am intrat în zodia Leu. Caracterul Leilor

Bărbatul Leu este romantic şi generos, iar una dintre modalităţile prin care-şi demonstrează generozitatea este de a-şi copleşi iubita cu daruri. El adoră să fie îndrăgostit. Simte nevoia de a prelua comanda, dar şi nevoia de a fi iubit de cei pe care-i conduce. Poate tolera multe defecte ale femeii pe care o iubeşte, însă nu va accepta niciodată să fie dominat, jignit sau subapreciat.

Femeia Leu îşi iubeşte cu ardoare copiii, dar fiind prea independentă nu are răbdarea necesară să se ocupe tot timpul de ei. Femeia Leu are nevoie de o profesie care să-i dea satisfacţii, să-i asigure măcar în parte nevoia de independenţă. În general, relaţiile ei cu oamenii se bazează pe instinct, potrivit www.venus.org.ro. Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neînţelese, de la ipostaza de mamă devotată până la aceea de amantă ideală. Natura este extrem de generoasă cu ea, înzestrând-o cu vivacitate, inteligenţă, graţie, frumuseţe şi senzualitate.

Copilul Leu este sensibil, mândru şi uneori un pic orgolios. Copilul Leu pare să fie foarte curajos, însă el este chiar vulnerabil din punct de vedere emoţional. Este inutil ca părinţii să încerce să-l educe folosind forţa, pentru că se va încăpăţâna şi mai mult în convingerile sale şi atunci dintr-un copil drăguţ şi afectuos se va transforma într-un rebel de nestăpânit, după cum menţionează www.copilul.ro. Dacă este înconjurat de afecţiune şi tratat cu înţelegerea pe care crede el că o merită are toate şansele să-şi pună în valoare calităţile. Copilul trebuie să înveţe şi să împartă atenţia cu altcineva.

Compatibilitate cu alte zodii
Excelentă (100%) – Berbec, Săgetător
Bună (80%) – Balanţă, Gemeni
Delicată, riscantă (60%) – Scorpion, Taur
Dificilă, dar interesantă (50%) – Vărsător
Nerecomandabil (10%) – Fecioară, Rac

Am intrat în zodia Leu. Ce personalități sunt născute în zodia Leu

Personalităţi de pe mapamond născute în zodia Leu: Simón Bolívar, Alexandre Dumas, Jennifer Lopez, Elias Canetti, Carl Gustav Jung, Bourvil (Andre Rainbourg), Emily Brontë, Herman Melville, Peter O’Toole, Louis Armstrong, Barack Obama, Ilia Repin, Guy de Maupassant, Nikolaus Lenau, Alfred Hitchcock, Sarah Brightman, Halle Berry, Jean de La Bruyere, Madonna, Robert De Niro, Robert Redford.

Personalităţi din România născute în zodia Leu: George Ivaşcu, Iulia Vântur, Cezar Baltag, Dan Condurache, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Maricica Puică, Nicu Constantin, Gellu Naum, Valeria Seciu, Dana Dogaru, Stere Gulea, Marcel Iureş, Cezara Dafinescu, Rodica Popescu Bitănescu, Răzvan Vasilescu, Florin Bogardo, Ovidiu Ioncu, Ion Gheorghe.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P) Comunicat de presă: Silviu Ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând Zlanta oraș frumos, modern, european

Publicat

(p) comunicat de presă: silviu ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând

”Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31 (treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările  spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate.

Din ce în ce mai mulți oameni consideră Zlatna drept oraș model în România, de management public performant, dezvoltare durabilă, bune practici, accesare și folosire a fondurilor europene. Planul Ponoran pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe