Connect with us

EVENIMENT

Am intrat în Zodia Rac – 22 iunie – 22 iulie. Caracterizarea, trăsături și ziua norocoasă pentru nativii din zodia Rac

Publicat

rac zodia rac sursa foto pixabay
sursa foto: Pixabay.com

Zodia Rac din zodiacul clasic european reprezintă a patra zodie pe cercul zodiacal. Zodia Rac începe din 22 iunie și se termină în 22 iulie. Guvernată de Lună, zodia Rac – zodie feminină de apă – este cea mai dificilă şi cea mai sensibilă din zodiacul european. Cele două simboluri primordiale conferă nativilor trăiri interioare şi emoţii puternice.

Zodia Rac urmează zodiei Gemeni şi începe odată cu solstiţiul de vară, în 22 iunie, încheindu-se în 22 iulie. Este prima zodie de vară, perioadă în care lumina Soarelui creşte tot mai mult, nopţile devin tot mai călduroase, întreaga natură este în plină expansiune, iar aceste evenimente au o influenţă în definirea caracterului celor născuţi în această perioadă.

Caracterizarea nativului din zodia Rac

Nativul zodiei este cel mai sensibil, cel mai grijuliu dintre nativii celor 12 zodii ale zodiacului european, este atent şi plin de compasiune, generos cu dragostea lui, dar şi foarte uşor de rănit. Din acest motiv, se ascunde în spatele unei carapace dure, protejându-şi cu mare atenţie secretele, sentimentele şi gândurile.

Principala sa calitate este nevoia de a ocroti mereu pe cineva, fiind mereu gata să ofere o mână de ajutor. El îşi doreşte o viaţă de familie armonioasă, potrivit site-ului www.eastrolog.ro.

Detestă singurătatea, căutând să se ataşeze de cineva sau de munca sa. Are o mare încăpăţânare şi perseverenţă în urmărirea scopurilor. Ştie să aştepte momentul favorabil şi să-l folosească. Nu suportă criticile, presiunile sentimentale şi opiniile contrare.

Nativul are nevoie de protecţie şi dragoste mai mult decât orice alt semn al zodiacului, dar şi de un stil de viaţă echilibrat, de confort psihic şi financiar, fără de care devine irascibil şi capricios. Deoarece nu îşi arată adevăratele sentimente prea uşor, atitudinea nativului Rac este, de obicei, greu de înţeles sau chiar interpretată în mod greşit.

Tradiţionalist şi conservator, tendinţa lui este de a privi necontenit spre trecut. El respectă valorile morale autentice, dar cu toate acestea, dispoziţia de moment a nativului este schimbătoare, fapt care se datorează în bună parte astrului selenar, care trece prin numeroase faze luminoase.

Defectul celor născuţi în cadrul zodiei poate fi ataşamentul puternic şi rapid, fluctuaţii emoţionale puternice. Ei pot deveni negativişti sau extrem de suspicioşi.

Piatra mistică – perla
Ziua norocoasă – luni
Numerele norocoase – 3 şi 8
Culori norocoase – albastru, argintiu
Simţul cel mai dezvoltat – gustul

Alimentele benefice racilor sunt: varza albă şi roşie, napii, peştele, lactatele, iar tarhonul face minuni ajutând la refacerea stocului de săruri minerale.

Dintre toţi nativii zodiacului, bărbatul Rac este considerat cel mai puţin stabil, cel mai introvertit şi emotiv, dar are multe calităţi pentru care poate fi apreciat. Este dotat cu multă imaginaţie şi creativitate.

Nu are o înclinaţie deosebită spre afaceri, dar în meseria pe care şi-o alege devine profesionist. Iubeşte viaţa de familie, este protector şi stabil. Trădarea îl răneşte cumplit şi chiar dacă în mod raţional iartă, emoţional nu va uita niciodată. Este un tată foarte bun şi se va mândri mereu cu copiii săi, cărora le este educator şi prieten.

Femeia Rac este poate cea mai feminină nativă din tot zodiacul, fiind una dintre cele mai iubite femei din zodiac. Pune mare accent pe confortul ei şi caută mereu susţinere în persoanele dragi din jurul ei.

Este maternă, pasională şi blândă, plină de şarm şi sensibilă la orice compliment. Preferă să fie apreciată, tratată cu blândeţe şi acceptată totdeauna, notează site-ul www.venus.org.ro.

Devotamentul ei pentru copii (adesea exagerat) include şi nevoia de a le oferi ceea ce ea apreciază atât de mult – stabilitatea. Şi e mult prea înţeleaptă pentru a nu înţelege că banii sunt un ingredient absolut necesar pentru asigurarea acesteia. Femeia Rac poate deveni o excelentă profesoară sau scriitoare, poate munci cu drag într-o librărie, într-o editură sau într-un muzeu de istorie.

Copilul Rac, drăguţ şi sensibil, va crea o legătură foarte puternică cu mama sa şi va plânge la cel mai mic semn de separare. Se simte cel mai bine acasă, înconjurat de familie şi de animale de companie, precum şi în locurile familiare, cu sunete şi mirosuri care îi sunt cunoscute, menţionează site-ul www.copilul.ro. Are o personalitate deosebită, este un copil emotiv şi foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în jur. Preferă jocurile liniştite, paşnice, evită violenţa sub orice formă. Îi place să meargă la şcoală, este perseverent şi prietenos.

Compatibilitatea cu alte zodii:

Excelentă (100%) – Rac, Scorpion, Peşti
Bună (80%) – Fecioara, Taur
Delicată, riscantă (60%) – Berbec, Balanţă
Dificilă, dar interesantă (50%) – Scorpion
Nerecomandabil (10%) – Leu, Gemeni

Personalităţi de pe mapamond născute în zodia Rac: Jean Cocteau, Gina Lollobrigida, Alan Turing, Zinedine Zidane, Garou (Pierre Garand), Luigi Pirandello, Pamela Anderson, Pierre Cardin, Harrison Ford, Steve Forbes, Franz Kafka, Dusan Kovacevic, Irving Stone, Natalie Wood, Duffy (Aimee Anne Duffy), Emma Suárez, Claude Berri, Sean Hayes, Isabelle Adjani, Eva Green, Jean-Marie Poiré, Donald Sutherland.

Personalităţi de la noi născute în zodia Rac: Tania Filip, Paul Gherasim, Şerban Papacostea, Temistocle Popa, Paul Urmuzescu, Mircea Rusu, Aimée Iacobescu, Octavian Paler, Gheorghe Visu, Mihai Tatulici, Teodor Răducan, Dorin Anastasiu, Angela Marinescu, Anastasia Lazariuc, Margareta Pâslaru, Pepe, Angela Similea, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Mădălina Manole, Alina Sorescu, Ilie Năstase, Dan Chişu, Vasile Şeicaru.

Sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajat în gospodărie cu aceleași drepturi ca alți salariați. O nouă MESERIE în România. Pot lucra și tinerii, de la 16 ani

Publicat

lucrator casnic angajat pixabay.jpg

Noutate pe piața muncii din România. Persoanele fizice pot plăti, legal, un angajat în gospodărie. Munca presupune activități casnice.

Cei care prestează astfel de servicii vor primi tichete pe baza cărora vor fi remunerați și vor beneficia de drepturile pe care le au și alți salariați, respectiv plata contribuțiilor sociale. Statul va lua 3 lei din 15.

Angajat în gospodărie cu aceleași drepturi ca alți salariați. O nouă MESERIE în România. Pot lucra și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salariul minim european. Marcel Ciolacu: Formă de stabilire este „un pic cam empirică”. În realitate, Directiva Europeană e clară

Publicat

salariul minim european. marcel ciolacu: formă de stabilire este „un

Salariul minim european: Premierul Marcel Ciolacu a spus că actuala formă de stabilire a salariului minim este „un pic cam empirică” și crede că acest mecanism trebuie să devină foarte clar, predictibil.

„Nu putem rămâne. E un pic cam empirică această formă în care e o negociere cu actorii sociali, cu patronate și sindicat, și Guvernul hotărăște cu cât se mărește și cum, în funcție de anumiți parametri”, a spus Marcel Ciolacu.

Salariul minim european

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alunecare de teren pe strada Uliului. Au intervenit pompierii. Traficul auto, restricționat

Publicat

1714188563 uliu 3 e1714033683142.jpg

Pompierii clujeni au intervenit, vineri noapte, pe strada Uliului, unde a avut loc o alunecare de teren. Traficul auto a fost restricționat.

Strada Uliului „a luat-o la vale” noaptea trecută, la fața locului intervenind un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. Potrivit instituției clujene, a fost afectată o bandă de mers, pe o lungime de circa 20 de metri.

Traficul auto a fost restricționat. Un echipaj ISU Cluj a rămas în zonă pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop de weekend: 27- 28 aprilie. Cum arată sfârșitul de săptămână pentru fiecare zodie în parte

Publicat

horoscop de weekend 20 21 aprilie: sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea

Horoscop de weekend: 27- 28 aprilie. Sfârșitul de săptămână poate fi benefic și distractiv pentru majoritatea zodiilor. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Horoscopul este o practică astrologică care presupune interpretarea pozițiilor relative ale planetelor și a altor corpuri cerești în momentul nașterii unei persoane.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe