EVENIMENT
Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari
Amber Heard cu siguranţă nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru defăimare, după cum cere verdictul dat miercuri de un juriu american, a declarat joi avocata actriţei, relatează AFP.
Johnny Depp a ieşit învingător din acest proces extrem de mediatizat, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc.
Întrebată de canalul NBC dacă clienta sa îi poate plăti lui Johnny Depp cei 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: „oh, nu, absolut nu”.
Avocata, care consideră că Amber Heard a fost „demonizată” de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.
Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari: 13 ore de dezbateri
După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.
În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.
Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ.
Cei şapte juraţi – cinci bărbaţi şi două femei – au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.
Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari: dezamăgire inexprimabilă
Ea şi-a recunoscut „dezamăgirea inexprimabilă” într-un comunicat.
„Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ”, a făcut cunoscut ea.
EVENIMENT
Atenționare Cod Galben de ceață în Alba. Vizibilitate redusă izolat sub 50 m și ghețuș, pe drumuri din județ. Zonele vizate
Meteorologii au emis luni dimineața o atenționare Cod Galben de ceață valabilă în mai multe zone din județul Alba până la ora 10:00.
Potrivit ANM, este vizată zona localităților Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Teiuș, Vințu de Jos, Galda de Jos, Mihalț, Stremț, Șpring, Sântimbru, Ciugud, Șibot, Săliștea, Rădești și Cut.
Se vor semnala local ceață ce determină vizibilitate redusă sub 200 m și izolat sub 50…
Citește mai mult pe Alba24.ro
EVENIMENT
ACCIDENT rutier grav între Galda de Jos și Bucerdea Vinoasă. O persoană, posibil încarcerată
Un accident rutier grav s-a produs luni dimineața, pe drumul județean DJ 107H, între Galda de Jos și Bucerdea Vinoasă. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism. O persoană este încarcerată.
Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și descarcerare la un accident rutier produs pe DJ107H între Galda de Jos și Bucerdea Vinoasă.
Din informațiile…
Citește mai mult pe Alba24.ro
EVENIMENT
Crește numărul firmelor dizolvate în județul Cluj. Pe primele 9 luni din acest an au fost peste 1500
Numărul firmelor dizolvate a crescut cu 6,92%, în primele nouă luni din 2024, până la 30.094, faţă de 28.146 în perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), citate de Agerpres.
Cele mai multe dizolvări au fost înregistrate în Bucureşti, respectiv 6.184 de firme (număr în creştere cu 5,44% faţă de perioada ianuarie-septembrie 2023) şi în judeţele Constanţa (1.644, plus 24,45%), Ilfov…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
EVENIMENT
Câte locuințe din România au asigurare obligatorie. Numărul proprietăților asigurate, scăzut în zonele cu risc
Câte locuințe din România au asigurare obligatorie. Numărul de locuinţe asigurate prin poliţă de asigurare obligatorie (PAD) a atins pragul de 24%. Sunt puține proprietăți în zonele cu risc, însă, care au asigurare.
În octombrie, erau 2,33 milioane de locuințe asigurate.
„Anul acesta, gradul de acoperire în asigurare a locuinţelor din România a atins pragul de 24%.
Paradoxal, însă, tocmai în zonele cele mai…
Citește mai mult pe Alba24.ro