Connect with us

EVENIMENT

Ambulanță implicată într-un accident rutier în Craiova. A lovit o femeie beată

Publicat

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul 1 Mai, din Craiova.
Polițiștii au identificat un bărbat de 64 de ani din Craiova care conducea o ambulanță cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, acesta transportând un pacient.
În zona unei treceri de pietoni, de pe bulevardul 1 Mai, autovehiculul a accidentat o femeie de 67 de ani, din Craiova, care traversa drumul.
În urm accidentului, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă.
De asemenea, atât șoferul, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul femeii care se angajase în traversarea drumului public, aparatul a indicat 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cetățenii din Sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul din oraș. Precizările Primăriei

Publicat

cetățenii din sebeș pot preda medicamentele expirate și nefolosite la

Cetățenii din Sebeș și din localitățile limitrofe pot preda medicamentele expirate și nefolosite la Spitalul Municipal din oraș, în fiecare zi de sâmbătă. Acestea urmează să fie predate ulterior firmelor specializate în preluarea și distrugerea lor. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, conform Legii nr. 269/2023, publicată în MO nr. 916/11.10.2023, medicamentele expirate și/sau neutilizate provenite de la populația municipiului Sebeș și localitățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clădirea Anatomia a UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca se modernizează. Proiect de peste 11 milioane de euro

Publicat

anato 1.jpg

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMFIH) ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest au semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului de modernizare și reabilitare a clădirii Anatomia, situată pe str. Clinicilor nr. 3-5, valoarea proiectului depășind 11 milioane de euro.

Proiectul este implementat de UMF „Iuliu Hațieganu” prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, Prioritatea 6 – „O Europă educată”, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Permis auto cumpărat cu 2000 de euro de pe Facebook. Ce a pățit un bărbat din Alba după ce a mers cu ”documentul” la poliție

Publicat

permis auto cumpărat cu 2000 de euro de pe facebook.

Un bărbat din Alba a fost condamnat pentru fals în acte, după ce a mers la poliție, să își schimbe permisul. Însă, permisul pe care îl avea era fals, cumpărat de pe Facebook. 

Cu 2000 de euro, acesta și-a cumparat un permis englezesc pentru a conduce următoarele categorii de autoturisme: B1/ B/ BE/ C1/ C/ C1E/ CE/ f/ k/ p / q.

Deși știa că este fals acesta a crezut că îi poate păcăli pe polițiști. Însă, cei de la Permise Auto și-au dat seama că actul este un fals….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări pe DJ 107 M, la Poiana Aiudului. Proiect pentru amenajarea acceselor, acostamentelor și a șanțuri pentru scurgerea apelor

Publicat

lucrări pe dj 107 m, la poiana aiudului. proiect pentru

Lucrări pe DJ 107 M, la Poiana Aiudului. Primăria comunei Livezile vrea să refacă accesele la proprietăți și acostamentele și să amenajeze șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale pe o porțiune de circa 760 de metri lungime din drumul județean DJ 107 M, la Poiana Aiudului.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare parcări, acostamente și șanțuri în zona DJ 107 M”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe