Connect with us

EVENIMENT

Ambulatoriile Spitalului Judeţean Galați şi Spitalului Târgu Bujor, modernizate prin PNRR. Investiții de peste 15 milioane de lei

Publicat

Arhivă foto

Biroul de presă al Consiliului Județean (CJ) Galați a anunțat miercuri, că președintele Costel Fotea a semnat două contracte de finanțare pentru Ambulatoriile de Specialitate ale Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” și Spitalului Orășenesc Târgu Bujor.

Finanțarea, în valoare totală de 15.856.617 de lei, a fost asigurată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Cele mai mari investiţii vor fi realizate în vechea clădire a Ambulatoriului Spitalului Judeţean, unde vom moderniza mai multe cabinete, de la schimbatul uşilor şi a geamurilor la reabilitarea instalaţiei electrice şi montarea unor sisteme de tratare a aerului.

Mai mult, vom crea spaţii medicale noi pentru oncologia medicală, tratamentul litiazei renale cu ajutorul ultrasunetelor şi pentru investigaţii endoscopice. De asemenea, vor fi achiziţionate sute de echipamente medicale şi piese de mobilier.

Vorbim de aparate moderne de anestezie pentru sălile de operaţie, de sisteme performante pentru investigaţii endoscopice, unituri dentare şi ORL, echipamente de dezinfecţie, aparate pentru tratarea varicelor sau sisteme de detectare precoce a cancerului bucal, precum şi de canapele noi pentru consultaţii, containere pentru sterilizarea truselor individuale sau dulapuri pentru depozitarea instrumentarului medical’, a declarat Costel Fotea.

Acesta a precizat că au fost obţinute fonduri şi pentru dotarea cabinetului ORL din cadrul Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Târgu Bujor, unde există deja în implementare un alt proiect cu fonduri europene, prin care vor fi achiziţionate 180 de echipamente medicale pentru toate celelalte cabinete ale Ambulatoriului. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sute de mașini și persoane, verificate de polițiști și jandarmi în Alba. Câte permise au fost reținute

Publicat

sute de mașini și persoane, verificate de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat sute de mașini și persoane, în cadrul acțiunilor în sistem integrat, ce au continuat marți. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, marți, 26 septembrie, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr cu dosar penal la Alba Iulia, după ce polițiștii l-au oprit în trafic. Ce s-a întâmplat

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Un tânăr din Meteș s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit în trafic, în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii l-au identificat la volanul unui autoturism, la Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 septembrie, în jurul orei 3.40, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Meteș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poate muzica să îmbunătățească jocurile de noroc online? Dezvăluirea coloanei sonore a victoriei (P)

Publicat

poate muzica să îmbunătățească jocurile de noroc online? dezvăluirea coloanei

Intrați în lumea incitantă a jocurilor de noroc online, unde priveliștile și sunetele se combină pentru a crea o experiență de neuitat. Chiar dacă elementele vizuale și gameplay-ul sunt esențiale, muzica este un element crucial care vă va ajuta să deblocați un nou nivel de emoție.

Acest articol de blog evidențiază impactul profund al muzicii în îmbunătățirea jocurilor online și de ce a devenit parte integrantă în industria jocurilor de noroc.

Crearea unei atmosfere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum să lansezi un startup: Ghidul tău perfect pentru a începe o mică afacere (P)

Publicat

cum să lansezi un startup: ghidul tău perfect pentru a

Atunci când porniți o afacere, sunt multe lucruri la care trebuie să vă gândiți. Primul este dacă sunteți sau nu dispus să vă asumați mai multe riscuri decât este confortabil.

S-ar putea să fiți tentat să vă înființați propria companie pentru că vă permite un control total asupra mediului de lucru și a programului, dar dacă asta înseamnă să vă expuneți fără nicio rezervă, atunci poate că nu este cea mai bună idee!

Există mulți factori de luat în considerare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe