Connect with us

EVENIMENT

Amenajarea sensului giratoriu din Partoș. Primăria Alba Iulia pregătește documentația de expropriere a terenului

Publicat

amenajarea sensului giratoriu din partoș. primăria alba iulia pregătește documentația

Primăria Alba Iulia pregătește documentația de expropriere pentru zona în care va fi amenajat sens giratoriu în cartierul Partoș. Acesta va asigura legătura cu autostrada A10. O parte din suprafața de teren vizată este inclusă în proiectul de construire a platformei pentru autobuzele electrice. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Filmele românești rulează cu săli PLINE la TIFF.23

Publicat

1. publicul tiff la proiectia „bestia scaled e1718973008315.jpg

O tradiție confirmată: filmele românești rulează cu casa închisă la TIFF! Cinefilii prezenți la ediția a 23-a a festivalului s-au grăbit să-și achiziționeze biletele atât pentru cele 12 lungmetraje și 10 scurtmetraje din competiția Zilele Filmului Românesc (ZFR), cât și pentru restul premierelor și proiecțiilor speciale programate în cea mai populară secțiune din program.

tifftiff

Unde merg elefanții (r. Gabi Virginia Șarga, Cătălin Rotaru), o poveste de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. EXCLUSIV. Podcast CLUJ24. Regizorul Stere Gulea: Filmul, ca o MEDITAȚIE despre viață

Publicat

stere gulea 2 e1718986554401.jpg

Regizorul Stere Gulea, prezent vineri la TIFF, a fost invitatul lui Doru Pop la podcastul Cluj24. Stere Gulea este regizor, scenarist și creator de filme documentare, absolvent și apoi profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, director interimar al Televiziunii Române, între 1996 și 1998. Gulea a regizat filme etalon precum Moromeții (1987), Vulpe, vânător (1993), Sunt o babă comunistă (2013), Moromeții 2 (2018) și Moromeții 3 (2024).


Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Sâmbătă, MECIUL României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară de la Iulius Mall Cluj

Publicat

iulius mall cluj 01 e1718982729771.jpg

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, România a trăit unele dintre cele mai intense emoții, iar finalul a fost aplaudat la unison de întreaga țară. Emoţiile au fost intense şi printre numeroşii clujeni veniţi să urmărească meciul la Iulius Mall Cluj care,  în continuare, difuzează toate partidele de fotbal, pe terasa exterioară a food court-ului. Sâmbătă, echipa României va fi față în față cu cea a Belgiei, iar tu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Încă un ATACANT la „U” Cluj. Este tunisian și a jucat la Poli Iași

Publicat

bettaieb e1718994055367.jpg

„U” Cluj mai face un transfer, cel de-al șaptelea pentru noul sezon. E vorba de atacantul tunisian Adel Bettaieb, în vârstă de 27 de ani. În sezonul precedent a evoluat pentru Politehnica Iași. Acesta a semnat un contract pe durata a doi ani.

Crescut de Angers, Adel Bettaieb a evoluat până în 2019 pentru echipa secundă a clubului din „Hexagon”. A mai jucat pentru UR La Louvière în Belgia unde a marcat 18 goluri în 28 de partide.

Încă un ATACANT la „U”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe