Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de 6.000 de lei aplicate transportatorilor din Deltă

Publicat

agresiune

Autorităţile tulcene au aplicat, sâmbătă, în doar trei ore de control a ambarcaţiunilor care circulă în Deltă, sancţiuni în valoare totală de peste 6.000 de de lei, din cauza abaterilor de la legislaţie.

Controalele autorităţilor au urmărit legalitatea transportului efectuat de operatorii economici între municipiul Tulcea şi localităţile din Deltă, 18 ambarcaţiuni fiind oprite în mers atât pe şenalul navigabil Sulina, cât şi pe canalul 36 din apropierea municipiului Tulcea.

„S-au constatat două contravenţii la legalitatea transportului, lipsa vestelor de salvare şi un număr mai mare de persoane transportate în barcă decât capacitatea maximă. De asemenea, au fost înregistrate patru sancţiuni privind fiscalitatea. Sancţiunile totale vor fi de 6.000 de lei”, a declarat pentru AGERPRES directorul de cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Lucian Ţugui.

Persoanele care au fost depistate încălcând legislaţia în vigoare urmează să se prezinte la începutul săptămânii viitoare la sediul IPJ pentru continuarea cercetărilor.

„Este perioada cea mai plină a lunii august. În cursul anului, au fost înregistrate mai multe accidente navale şi atât transportatorii, cât şi turiştii trebuie să înţeleagă că acţiunile sunt în beneficiul lor”, a menţionat Ţugui.

Potrivit acestuia, dacă în luna februarie media apelurilor zilnice la numărul unic de urgenţă 112 este de maximum 30, în această lună media apelurilor la 112 a atins şi cifra de 90.

„Sunt foarte multe sesizări privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, a normelor rutiere şi chiar a regulilor de navigaţie”, a precizat reprezentantul IPJ.

Acţiunea IPJ a fost derulată în cooperare cu Autoritatea Navală Română şi Garda de Coastă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cod galben de ceață în județul Alba. Vizibilitatea poate scădea sub 50 de metri. Localitățile vizate

Publicat

ceata e1668489424676 1000x600.jpg

Meteorologii au emis o alertă de cod galben, valabilă pentru județul Alba. Local se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri.

Pe alocuri, vizibilitatea va scădea sub 50 de metri. Avertizarea este valabilă sâmbătă între orele 9:00 și 12:00.

Localitățile din județul Alba, vizate de codul galben de ceață:

  • Alba Iulia,
  • Aiud,
  • Sebeș,
  • Blaj,
  • Teiuș,
  • Galda de Jos,
  • Șona,
  • Mihalț,
  • Pianu,
  • Valea Lungă,
  • Lopadea Nouă,
  • Daia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevă a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificată la faza națională a Olimpiadei de religie, cultul baptist

Publicat

elevă a Școlii gimnaziale „avram iancu” din alba iulia, calificată

Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să se califice la faza națională.

Acest rezultat remarcabil a fost obținut datorită interesului deosebit pentru religie, dar și datorită profesoarei Simona Florea, care s-a implicat în pregătirea pentru etapa județeană, au transmis reprezentanții instituției de…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujenii din Gârbău și Aghireșu vor avea accese noi, betonate, la casele de pe marginea drumului județean

Publicat

drum garbau aghiresu cj 7.jpg

Se lucrează pe județean DJ 108C. Clujenii din Gîrbău și Aghireșu, care au case pe marginea acestui drum, vor avea accese noi la proprietăți prin intermediul unui proiect al Consiliului Județean.

Practic, arată reprezentanții CPJ Cluj, în urma lucrărilor de întreținere, vor fi realizate aproape 150 de accese la proprietățile oamenilor.

Clujenii din Gârbău și Aghireșu vor avea accese noi, betonate, la casele de pe marginea drumului județean

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: Sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea zodiilor. Sfaturi pentru două zile minunate

Publicat

horoscop de weekend 20 21 aprilie: sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Weekendul acesta este despre auto-reflecție, Berbec. Ia-ți timp să te concentrezi asupra nevoilor tale interioare și să faci lucrurile care îți aduc bucurie.

Poate fi benefic să petreci timp în natură sau să te dedici unor activități creative care te ajută să te conectezi cu sinele tău interior.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe