Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de 60.600 de lei aplicate de polițiștii din Capitală, pentru vânzarea cărnii fără a oferi bon fiscal

Publicat

trafic îngreunat pe dn 12, în județul harghita, după o
fotografie cu caracter ilustrativ

Cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 60.600 de lei au fost aplicate de poliţiştii Capitalei pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la vânzarea cărnii.

„La data de 12 aprilie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, precum şi lucrători din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, au organizat şi desfăşurat controale economico-financiare asupra activităţii comerciale a opt societăţi de pe raza Municipiului Bucureşti care au ca obiect de activitate comerţul cu carne şi produse din carne, în contextul Sărbătorilor Pascale”, informează DGPMB.

Poliţiştii au urmărit modul în care este respectată, aplicată şi materializată în documente financiar-contabile legislaţia din domeniu.

„În urma controalelor au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale, cu o valoare totală de 60.600 de lei şi a fost dispusă confiscarea a aproximativ 100 de kg de carne şi produse din carne”, arată sursa citată.

Verificările sunt continuate cu privire la întreaga activitate a societăţilor implicate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clinica Stomatologică Rotar – Locul care te lasă cu gura căscată, în toate privințele

Publicat

4 2 e1696322786199.jpg

Săptămâna trecută a avut loc deschiderea oficială – „Grand Opening” – a Clinicii Stomatologice Rotar. În cadrul unui eveniment de tip „uși deschise”, prieteni, colaboratori, membri ai comunității medicale, artiști plastici, arhitecți și designeri au putut interacționa, vizita și descoperi spațiile pline de lumină și eleganță ale clinicii. Pe lângă amfitrionii casei, Andi Moisescu a dezvăluit pas cu pas conceptul acestui eveniment, „DETALIUL EXECUTAT…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Riscul depresiei la copii crește odată cu creșterea perioadei petrecute pe rețelele sociale

Publicat

riscul depresiei la copii crește odată cu creșterea perioadei petrecute

Consilierul prezidenţial Diana Păun consideră că social media are un impact semnificativ asupra sănătăţii mintale şi bunăstării copiilor şi adolescenţilor şi afirmă că odată ce creşte timpul petrecut de minori pe social media, cresc riscurile depresiei şi anxietăţii, potrivit Agerpre.

„Observăm cu toţii expansiunea fără precedent a mediului virtual şi impactul semnificativ pe care acesta îl are asupra tinerilor şi asupra societăţii în general.

Odată cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Despăgubiri de peste un milion de lei pentru sute de agricultori din Alba care au fost afectați de secetă pedologică

Publicat

despăgubiri de peste un milion de lei pentru sute de

Sute de agricultori din Alba au fost despăgubiți cu peste un milion de lei, pentru culturile agricole care au fost afectate de seceta pedologică din 2022. 

Mai exact este vorba despre 300 de utilizatori de terenuri cu destinație agricolă care au fost despăgubiți cu suma totală 1.200.000 lei, pentru culturile agricole înființate în primăvara anului 2022, în suprafață de 6914,08 hectare, afectate de seceta pedologică.

Este vorba despre agricultorii care au terenuri ce au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Via Transilvanica străbătută INTEGRAL, timp de o lună, de 200 de angajați E.ON

Publicat

energia e.on x via transilvanica septembrie 2023 1.jpeg

De la începutul lunii septembrie și până luni, 2 octombrie, 32 de echipe formate din 200 de angajați ai companiei E.ON au dus #EnergiaLuiÎmpreună pe potecile de pe Via Transilvanica, primul traseu turistic de lungă distanță din România. În total, au fost făcuți 11 milioane de pași de către toți cei care au participat, însumând 8.300 de kilometri.

energia e.on x via transilvanica septembrie 2023 (4)

· Cei 1.400 de kilometri ai acestui traseu, din Putna și până la Drobeta-Turnu Severin, au fost parcurși…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe