Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de peste 270.000 de lei, pentru încălcarea regulilor de combatere a pandemiei

Publicat

Arhivă foto

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 1.331 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 279.900 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei au fost întocmite două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod penal.

Încălcările normelor de protecţie sanitară pot fi sesizate la TELVERDE 0800.800.165, operaţionalizat de Ministerul de Interne, apelurile fiind preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificare, precizează GCS. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujenii, îndemnați să doneze. O TONĂ de haine pentru a face diferența

Publicat

colectare 1920 x 1080 1000x600.png

ReClothing dă startul unei noi campanii de colectare de haine. Din 10 până pe 19 mai, inițiativa și-a propus să strângă peste o TONĂ de articole textile în Cluj-Napoca, totul într-un demers de conștientizare și reducere a risipei din domeniul fashion. Clujenii sunt, așadar, îndemnați să doneze piesele de îmbrăcăminte pe care nu le mai poartă și să le transforme în fapte bune.

reclothingreclothing

Punctul de colectare pentru haine se află la etajul 1 din Iulius Mall…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină

Publicat

video accident rutier la alba iulia: un pieton a fost

Un pieton a fost accidentat la Alba Iulia, vineri, 10 mai, în jurul orei 14.30. 

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că un pieton a fost surprins și accidentat de un autoturism, la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30. La momentul publicării știrii, pietonul primea îngrijiri medicale la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Brăilean de 43 de ani, prins în Cluj-Napoca conducând fără PERMIS și băut

Publicat

fiola alcool volan.jpg

Un brăilean de 43 de ani a fost prins în Cluj-Napoca, pe 9 mai, conducând fără permis și băut. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Brăila, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia. Pe ce poziții se află candidații pentru funcția de primar și Consiliul Local

Publicat

cum vor arăta buletinele de vot la alba iulia. pe

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia, cu ocazia alegerilor locale. În data de 9 iunie alegătorii din Alba Iulia vor merge la urne, la vot. 

Aceștia vor avea de ales candidatul pentru funcția de primar al orașului, dar și lista de consilieri locali. Asta pe lângă alegerile pentru șefia Consiliului Județean Alba, consilierii, dar și listele de euro deputați.

Cine candidează la Alba Iulia pentru funcția de primar

La Alba Iulia pentru funcția de primar vor…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe