Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de aproximativ 50.000 de lei, aplicate de poliţiştii din județul Vaslui, în urma unui control la agenţi economici

Publicat

masina politia.jpg
Arhivă foto

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, au dat amenzi în valoare de aproximativ 50.000 de lei în urma unui control desfăşurat la începutul săptămânii la mai mulţi agenţi economici din municipiile Vaslui, Bârlad şi Huşi şi din oraşul Negreşti.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost verificaţi peste 55 de agenţi economici şi a fost constatată săvârşirea a unei infracţiuni de evaziune fiscală, prevăzută de art. 9 din Legea 241/2005, privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. În urma activităţilor derulate, au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 49. 500 de lei.

Dintre acestea, 17 au fost aplicate pentru abateri prevăzute şi sancţionate de O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, nouă sancţiuni au fost date pentru abateri prevăzute şi sancţionate de Legea 349/2002 privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, patru sancţiuni pentru abateri la Legea 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe şi o sancţiune prevăzută de Legea 103/1992 privind dreptul exclusiv al cultelor religioase pentru producerea obiectelor de cult”, precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În urma acţiunii de control poliţiştii au confiscat suma de 6.700 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare de 350 de lei. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Hoban, înapoi la CFR Cluj. De această dată în staff-ul ACADEMIEI

Publicat

ovidiu hoban e1695319285879.jpg

Ovidiu Hoban, fostul mijlocaș al CFR-ului, revine la club. De această dată nu ca jucător ci ca antrenor la Academie.

„Bine ai revenit în familia noastră, Ovidiu Hoban!
Vă anunțăm cu entuziasm că Ovidiu Hoban, fostul mare jucător al echipei noastre, revine la CFR Cluj într-o nouă postură, aceea de antrenor al Academiei noastre.

Alături de Cosmin Tilincă, un alt fost mare jucător CFRist, Ovidiu își va folosi expertiza sportivă dobândită în urma celor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a CRESCUT de la începutul anului cu 0,9%

Publicat

money bank note euro banknote paper money bill many stack 680079.jpgd e1585816311312.jpg

Miercuri, s-a încheiat principalul eveniment al acestei săptămâni, care influențează politicile financiare din întreaga lume: întâlnirea Comitetul de Politică Monetară al Rezervei Federale americane.

Fed a decis să mențină dobânda de politică monetară la 5,25 – 5,50%, dar a semnalat perspectiva unei noi majorări cu 25 puncte bază până la sfârșitul acestui an. FOMC a indicat un nivel al dobânzii de 5,1% pentru decembrie 2024, respectiv de 3,9% pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Turdean de 19 ani, reținut pentru agresarea SEXUALĂ a unei fetițe de 8 ani

Publicat

catuse bun e1662989154100.jpg

Un tânăr de 19 ani din Turda a fost reținut de polițiști pentru agresarea sexuală a unei fetițe de 8 ani.

„La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Turda, cercetat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, cercetările au fost demarate la data de 20 septembrie a.c., în urma unei sesizări cu privire la faptul că în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ocna Mureș cumpără autobuze electrice și stații de încărcare. Bugetul achiziției depășește 7 milioane de lei. Licitație lansată

Publicat

ocna mureș cumpără autobuze electrice și stații de încărcare. bugetul

Primăria Ocna Mureș cumpără trei autobuze electrice, trei stații de reîncărcare lente și o stație de încărcare rapidă. Procedura a fost lansată, iar valoarea extimată este de 7,17 milioane de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, autobuzele electrice și stațiile de încărcare vor deservi transportul public de călători.

Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate), fără etaj și vor fi dotate cu facilităţi pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe