Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de până la 10.000 de lei pentru funcționarii ANAF, dacă nu trimit la timp comunicările către contribuabili. Lege la Senat

Publicat

amenzi de până la 10.000 de lei pentru funcționarii anaf,

Funcţionarii ANAF ar putea plăti amenzi dacă nu-și respectă obligaţiile în relația cu contribuabilii sau termenele pentru trimiterea comunicărilor. Un proiect de lege în acest sens a fost depus la Senat, la finalul săptămânii trecute.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională 2024: Proba la Română, marți, 25 iunie. Ce trebuie să știe elevii de clasa a VIII-a. Recomandări

Publicat

evaluare națională 2024: proba la română, marți, 25 iunie. ce

Evaluare Națională 2024: Prima probă de examen va fi organizată marți, 25 iunie pentru elevii de clasa a VIII-a. Ministerul Educației a transmis informații utile pentru susținerea probei de Română.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

La Alba Iulia vor fi amplasate coșuri de gunoi cu dozatoare de pungi pentru excrementele animalelor de companie. Cât au costat

Publicat

la alba iulia vor fi amplasate coșuri de gunoi cu

La Alba Iulia vor fi amplasate coșuri de gunoi cu dozatoare de pungi pentru excrementele animalelor de companie. În municipiul Alba Iulia urmează să fie amplasate 15 coșuri stradale prevăzute cu dispensere de punguțe speciale pentru excrementele animalelor de companie. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Analiză: epopeea caselor de marcat continuă. De la montarea acestora pe automatele comerciale, la cod QR pe bonul fiscal

Publicat

analiză: epopeea caselor de marcat continuă. de la montarea acestora

Operatorii economici obligați să utilizeze case de marcat electronice sunt puși în fața unor noi cerințe legale de a genera coduri QR pe bonurile fiscale (din 21 iunie 2024, conform OUG nr. 69/2024). Cei care dețin case de marcat ce nu au facilități tehnice pentru a emite coduri QR au la dispoziție 2 ani să se conformeze noilor prevederi.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ceremonii militare și religioase dedicate „Zilei Drapelului Național”, la Cluj-Napoca

Publicat

ziua drapelului 9.jpg

Clujenii sunt invitați să ia parte la ceremonii militare și religioase, dedicate „Zilei Drapelului Național”, în Piața Avram Iancu.

Cetățenii sunt invitați să ia parte la ceremoniile dedicate „Zilei Drapelului Naţional”, la Cluj-Napoca. Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” participă, în perioada 25-26 iunie, la ceremoniile militare și religioase dedicate „Zilei Drapelului Național”.

Ceremonii militare și religioase dedicate „Zilei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe