Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de peste 221.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea prevederilor privind combaterea pandemiei

Publicat

Arhivă foto

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 1.103 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 221.055 de lei, pentru nerespectarea prevederilor referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost întocmite patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art.352 Cod penal.

Potrivit GCS, încălcările normelor de protecţie sanitară pot fi sesizate la TELVERDE 0800.800.165, operaţionalizat de Ministerul de Interne, apelurile fiind preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificare. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. Peisaje spectaculoase, istorie și mister în inima Transilvaniei

Publicat

locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. În Alba, turiştii pot găsi locuri de o frumuseţe rară, cu peisaje montane spectaculoase, peşteri care încă şi acum mai ascund secrete, drumuri de munte pentru pasionaţii de adrenalină, zone care păstrează urmele istoriei şi un bogat tezaur de tradiţii şi obiceiuri populare.

De la Cetatea Alba Carolina până în Munţii Apuseni sau Munţii Sebeşului, vizitatorii pot vedea o salbă de frumuseţi care le…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. LISTA completă

Publicat

foto: anaf vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180

 

ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. ANAF vinde zeci de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

Autoturismele sunt vândute prin licitație sau vânzare directă de către ANAF prin serviciile teritoriale de valorificare bunuri din țară.

O parte dintre acestea au însă o vechime de peste 20 ani, unele fiind neînmatriculate și prezentând…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Peste 750 de clujeni au beneficiat de consultații stomatologice gratuite

Publicat

servicii stomatologice 1000x600.jpg

Peste 750 de clujeni cu venituri reduse au beneficiat de servicii stomatologice gratuite în cadrul unui program lansat de Primărie în 2016.

Primăria Cluj-Napoca continuă programul prin care servicii stomatologice gratuite pentru persoane cu venituri reduse. Din 2016 și până în prezent, aproximativ 750 de clujeni au beneficiat de consultații stomatologice gratuite.

Cine poate beneficia?

De programul stomatologic vor putea beneficia:
  • pensionari ale căror…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Fenomen rar, generat de o furtună solară puternică

Publicat

foto: aurora boreală, vizibilă din alba iulia și alte zone

Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Aurora boreală a fost vizibilă în noaptea de vineri spre sâmbătă din Alba și alte județe din țară. Fenomenul rar a fost generat de o furtună solară puternică, de o intensitate rară, care a fost anunțată de către autoritățile americane, a transmis vineri AFP. 

Spectacolul incredibil al luminilor nordice a putut fi admirat și din municipiului Alba Iulia, vineri noapte.

Specialiștii se așteaptă ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe