Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de peste 224.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea prevederilor privind combaterea pandemiei

Publicat

Arhivă foto

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 1.144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 242.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, încălcările normelor de protecţie sanitară pot fi sesizate la TELVERDE 0800.800.165, operaţionalizat de Ministerul de Interne, apelurile fiind preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificare. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia. Pe ce poziții se află candidații pentru funcția de primar și Consiliul Local

Publicat

cum vor arăta buletinele de vot la alba iulia. pe

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia, cu ocazia alegerilor locale. În data de 9 iunie alegătorii din Alba Iulia vor merge la urne, la vot. 

Aceștia vor avea de ales candidatul pentru funcția de primar al orașului, dar și lista de consilieri locali. Asta pe lângă alegerile pentru șefia Consiliului Județean Alba, consilierii, dar și listele de euro deputați.

Cine candidează la Alba Iulia pentru funcția de primar

La Alba Iulia pentru funcția de primar vor…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Liber la evaziune: Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei

Publicat

bani euro valuta sursa alba24 scaled e1646304172461 1000x600.jpg

Liber la evaziune: Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Beneficiarii legii sunt cei care fac evaziune de până la un milion de euro. Ei scapă de pedeapsă dacă plătesc dauna produsă bugetului, plus un bonus.

Legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit este considerată în mediul economic o ”invitație la hoție”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ORDINEA candidaților pe buletinele de vot la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj

Publicat

vot stampile vot 1000x600.jpg

Ordinea candidaților pe buletinele de vot a fost trasă la sorți vineri, 10 mai, de Biroul Electoral Județean Cluj, respectiv Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca. 

BEJ Cluj și BEM Cluj-Napoca au decis ordinea în care candidații la alegerile locale vor fi distribuiți pe buletinele de vot. Vineri, 10 mai, au avut loc tragerile la sorți pentru candidații la consiliul județean, consiliul local și Primăria Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat, de asemenea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO 10-11 mai: Simpozionul Național cu Participare Internațională GeoCAD, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

video 10 11 mai: simpozionul național cu participare internațională geocad, la

În perioada 10 -11 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își deschide porțile pentru comunitatea geodezilor din țară și de peste hotare cu ocazia celei de-a XVI-a ediții a Simpozionului Național cu Participare Internațională GeoCAD.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 10 mai, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tot vineri a fost deschisă și expoziția de aparatură de specialitate, în Corpul H,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe