Connect with us

EVENIMENT

Amenzi de peste 4,2 milioane de lei, aplicate de polițiști și jandarmi, în ultimele 24 de ore

Publicat

amenzi dolj politia 2
Arhivă foto

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii au constatat un total de 10.659 de contravenții, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 4,2 milioane de lei. Aceste acțiuni au fost desfășurate în vederea prevenirii și combaterii infracționalității, sporirii siguranței rutiere, menținerii ordinii și siguranței publice, supravegherii și controlului frontierei de stat, precum și pentru gestionarea situațiilor de urgență.

„Personalul structurilor operative a intervenit la 5.617 evenimente, 3.861 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.756 circumscrise situaţiilor de urgenţă”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, luni, AGERPRES.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe cele mai solicitate drumuri naţionale şi autostrăzi pentru fluidizarea circulaţiei şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Au fost retrase 328 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 825 de permise de conducere, dintre care 173 pentru consum de alcool şi 21 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Au fost prinşi în flagrant 212 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 218 de fapte penale, şi au fost depistate 17 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Amenzi de peste 4,2 milioane de lei, aplicate de polițiști și jandarmi, în ultimele 24 de ore. 1.437 de misiuni ale pompierilor au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 1.026 de posibile infracţiuni, peste 22% dintre acestea fiind din oficiu.

„Pompierii au desfăşurat 43 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind identificate 12 obiective care funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Pentru abaterile constatate pompierii au aplicat 139 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 205.500 lei”, arată sursa citată.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe – 1.437 au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 108 pentru stingerea de incendii şi şapte pentru descarcerare.

Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 16 persoane.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 24 de misiuni aero-medicale, fiind salvate 22 persoane aflate în situaţii de urgenţă.

La acest moment, gradul de ocupare a centrelor de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 30,8%. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Urs semnalat într-un sat din județul Alba. Locuitorii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT

Publicat

urs semnalat într un sat din județul alba. locuitorii au fost

Prezența unui urs a fost semnalată marți dimineața, în jurul orei 10:50, în satul Vidolm din comuna Ocoliș.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, locuitorii din comună au primit o avertizare prin RO-Alert.

Aceștia au fost atenționați să rămână în locuințe și să evite zona.

De asemenea, sunt avertizați să păstreze distanța și să nu încerce să hrănească animalul sau să se apropie să îl fotografieze.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, un urs…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe a1 sibiu sebeș deva și pe alte tronsoane

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva. Acestea sunt în vigoare marți, 30 aprilie, pe un tronson din județul Sibiu și pe altul din județul Hunedoara. Se fac lucrări și pe alte tronsoane de autostradă.

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva

  • A1, km 270+320 – 274+900, Apoldu de Jos – Săliște (jud. Sibiu), până la ora 19.00:
    • se execută lucrări de reparații la partea carosabilă; banda 1 și banda de urgență…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. ACCIDENT la Căianu, în Cluj. Două mașini IMPLICATE. Un bărbat de 60 de ani a fost grav RĂNIT

Publicat

accident caianu 1 e1714459288804.jpg

Un accident rutier a avut loc, marți, pe raza loc. Căianu din jud. Cluj. Au fost implicate două mașini. Mai multe persoane au fost rănite, printre care un bărbat de 60 de ani, care a suferit multiple traumatisme.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul acestei dimineți la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Căianu.

accident caianu

VIDEO FOTO. ACCIDENT la Căianu, în Cluj. Două mașini…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 470 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 470 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 30 aprilie. Sunt vacante 470 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe