Connect with us

EVENIMENT

Amenzi pentru șoferi, motocicliști, bicicliști și pietoni în 2024: toate cresc. Cât plătesc cei care nu respectă legea

Publicat

amenzi pentru șoferi, motocicliști, bicicliști și pietoni în 2024: toate

Amenzi pentru șoferi, motocicliști, bicicliști și pietoni în 2024: toate cresc. Valoarea unui punct de amendă se majorează cu 13,8% de la începutul anului 2024, de la 145 de lei la 165 de lei. 

Astfel, pietonii care traversează neregulamentar strada vor primi amenzi de până la 495 de lei. Cu aceeași sumă vor fi sancționați și șoferii care nu poartă centura de siguranță sau cei care nu respectă semnificația culorii galbene a semaforului.

Până la 825 de lei vor primi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restaurarea și punerea în valoare a Bibliotecii Batthyaneum din Alba Iulia. Licitație pentru servicii de proiectare, în SEAP

Publicat

restaurarea și punerea în valoare a bibliotecii batthyaneum din alba

Restaurarea și punerea în valoare a Bibliotecii Batthyaneum din Alba Iulia. Institutul Național al Patrimoniului a lansat luni, 27 mai, în SEAP, o licitație pentru servicii de proiectare și asistență tehnică pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru consolidarea, restaurarea și punerea în valoare a Bibliotecii Batthyaneum (fosta mănăstire a trinitarienilor) din Alba Iulia.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Câștigătorii Green Fashion Show, campania ECOol 2024. Premiile pe categorii: cele mai bune costume, reprezentații, colecții

Publicat

foto: câștigătorii green fashion show, campania ecool 2024. premiile pe

Câștigătorii Green Fashion Show, campania ECOol 2024. Efortul, talentul și creativitatea tinerilor care s-au implicat în ediția din acest an a campaniei au fost apreciate, iar cele mai reușite prezentări au fost premiate.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rectorul UBB Cluj-Napoca, întâlnire cu studenții pro-Palestina. Ocuparea curții Facultății de Sociologie continuă

Publicat

stud pale 1000x600.jpg

După patru zile de la ocuparea curții Facultății de Sociologie și Asistență Socială a UBB Cluj-Napoca, grupul Studenților Clujeni pentru Palestina a avut, luni, o primă întâlnire între purtători de cuvânt ai studenților și reprezentanți ai conducerii universității, în frunte cu rectorul Daniel David.

”Întâlnirea a vizat discutarea revendicărilor studenților înaintate către UBB și prin intermediul cărora aceștia solicită responsabilizarea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

24 august: Alba Carolina Bike Race, la Alba Iulia. Ediția 2024 este gazda etapei a V-a de Cupă Națională XCM. PROGRAM și înscrieri

Publicat

start alba carolina bike race 2022.jpeg

Alba Carolina Bike Race, la Alba Iulia. Ediția a IV-a a competiției de ciclism montan de tip cross country Alba Carolina Bike Race va avea loc pe 24 august, la Alba Iulia. Competiția, înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Ciclism, va parcurge mai multe localități din regiune, pe o distanță totală cumulată a traseelor de aproximativ 100 km.

Citește mai departe