Connect with us

EVENIMENT

Campionatul European de Înot în Ape Îngheţate dbutează în România: Peste 300 de participanți din 27 de țări, la Oradea

Publicat

inot
fotografie cu caracter ilustrativ

În perioada 1 – 4 februarie, Oradea va fi gazda Campionatului European de Înot în Ape Înghețate, eveniment care adună peste 300 de înotători din 27 de țări, inclusiv legende ale acestui sport extrem.

Paul Georgescu, campion mondial în proba de 500 de metri, va coordona lotul României, care se pregătește să concureze în competiția ce se desfășoară în bazinul olimpic din parcul Brătianu la temperaturi sub 5 grade Celsius.

Competiția include probe extrem de challenging și atrage legendele înotului în ape înghețate

Campionatul European cuprinde probe de înot clasic, precum și provocări extreme, de la distanțe scurte la cele mai lungi, atrăgând atenția unor legende precum Petar Stoychev, Christof Wandratsch și alții.

Orașul Oradea oferă condiții ideale pentru desfășurarea competiției, cu două hoteluri mari și un boutique-hotel pregătite să găzduiască aproximativ 1000 de persoane, inclusiv cei 320 de înotători participanți.

Paul Georgescu – Povestea unui pionier în înotul în ape înghețate

Paul Georgescu, președintele Asociaţiei Sportive Ice Swimming and Open Water, este considerat pionier în acest sport, având performanțe remarcabile, precum înotul unei „mile înghețate” în Antarctica și medalia de aur la Campionatul Mondial.

Campionatul European de Înot în Ape Înghețate aduce la Oradea o atmosferă spectaculoasă și provocatoare, reunind atât profesioniști, cât și amatori.

Orașul se pregătește să devină centrul acestei discipline, oferind participanților și publicului un spectacol memorabil și condiții ideale pentru a face din acest eveniment un succes de anvergură internațională.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Raiffeisen Bank International va fi al doilea market maker al emitentului pentru TeraPlast

Publicat

ter.jpeg

TeraPlast SA (simbol TRP) anunță semnarea unui contract de market maker al emitentului cu Raiffeisen Bank International. Serviciile vor fi active din data de 1 martie 2024 și au ca principal obiectiv creșterea lichidității titlurilor TRP, ceea ce va atrage și o vizibilitate sporită a companiei atât pe piața internă, cât și la nivel internațional.

Colaborarea cu Raiffeisen Bank International include și o componentă de analiză financiară a emitentului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vânzarea țigărilor electronice către minori, interzisă prin lege. Amenzi pentru magazine, sancțiuni pentru elevi. Reguli adoptate

Publicat

vânzarea băuturilor energizante și a țigărilor electronice către minori ar

Vânzarea țigărilor electronice către minori va fi interzisă prin lege. Proiectul a fost adoptat, luni, pe articole, fiind admise şi mai multe amendamente care au fost respinse iniţial. Actul normativ ajunge marți la vot final în Camera Deputaților.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 201/2016 precum şi a Legii nr.349/2002. În vederea reducerii expunerii copiilor şi tinerilor la produsele de tutun, actul normativ propus

  • extinde…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul de Cluj, Viorel Băltărețu (USR), mesaj important pentru Republica Moldova la Forumul Economic de la Chișinău

Publicat

balv e1708961494676.jpeg

Deputatul Viorel Băltărețu (USR Cluj) a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinău: “România susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, până în 2030, până la care Republica Moldova să devină stat membru UE”

Oameni de afaceri, înalți oficiali români și moldoveni, reprezentanți ai elitelor academice și ai societății civile au participat la cea de-a doua ediție la Forumul Economic de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sală de sport modernă, cu 102 locuri, în comuna Șpring. Când încep lucrările de construire

Publicat

sală de sport modernă, cu 102 locuri, în comuna Șpring.

În comuna Șpring va fi construită o sală modernă de sport, cu 102 locuri. Iulia Stănilă, primarul comunei, a anunțat când vor începe lucrările.

Sala de sport urmează să fie construită în curând în curtea școlii primare din satul Drașov, comuna Șpring. Investiția este derulată de Compania Națională de Investiții.

”Astăzi a fost predat amplasamentul pentru construirea sălii de sport din comuna noastră.

Aceasta va fi construită prin Compania Națională de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe