Connect with us

EVENIMENT

Ample restricții de trafic în weekend, în București

Publicat

Ample restricții de trafic sunt impuse sâmbătă și duminică în București. Autoritățile locale au luat decizia să închidă mai multe sectoare ale unor străzi, deoarece în Capitală au loc evenimente la care participă numeroase persoane.

Potrivit Primăriei Capitalei, în zilele de sâmbătă și duminică, au loc mai multe evenimente de amploare care presupun restricții de trafic. Este vorba despre iMapp Bucharest 2021 – Winners League, maratonul Bucharest International 10k, maratonul The Color Run Night 2021, Street Delivery, Dâmbovița Delivery și marșul Fundației Cărturești.

iMapp Bucharest 2021 – Winners League – are loc în Piața Constituției

Pentru buna desfășurare a celui mai mare eveniment de new media art din România s-au instituit restricții de trafic, anunță Primăria. Începând de sâmbătă, la ora 06:00, până duminică, la ora 09:00, este închis bulevardul Unirii, tronsonul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu și Piața Constituției, și bulevardul Libertății, tronson cuprins între bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie.

Maratonul The Color Run Night 2021 are loc tot sâmbătă. Se va restricționa traficul rutier între orele 14:00 – 20:00 pe traseul parcarea Bibliotecii Naționale – Bd. Mircea Vodă – Bd. Unirii – Piața Alba Iulia (fără afectarea traficului rutier din rond) și retur pe Bd. Unirii până în dreptul Podului Șerban Vodă (fără afectare traficului rutier din intersecția Bd. I. C. Brătianu – Bd. Unirii) – Bd. Unirii – Bd.Mircea Vodă – parcarea Bibliotecii Naționale.

Pe traseul menționat se va asigura o bandă de circulație pentru accesul autovehiculelor în situații de urgență, spun autoritățile.

Marșul Fundației Cărturești – sâmbătă, în intervalul orar 14:00 – 17:00

Participanții se vor deplasa pe biciclete pe următorul traseu: bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, șos. Kiseleff, Piața Victoriei, șos. Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Splaiul Independenței, Pasaj Ciurel, șos. Virtuții, Splaiul Independenței, șos. Grozăvești, întoarcere la intrarea Grozăvești, șos. Grozăvești, pasaj Basarab, șos. Nicolae Titulescu, Piața Victoriei, Calea Victoriei, bd. Regina Elisabeta, bd. Schitu Măgureanu, pod Hașdeu, str. Hașdeu, Piața Arsenalului, Calea 13 Septembrie, intrare parcare B3 MNAC.

Evenimentul se va desfășura numai pe banda I de circulaţie, cu posibilitatea închiderii progresive a traficului rutier, sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Street Delivery București 2021

Street Delivery București 2021 a început vineri, ține până duminică și este organizat pe strada Pictor Verona. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier a fost închis pe strada Pictor Verona, pe segmentul de drum cuprins între străzile Alexandru D. Xenopol și Jean Louis Calderon.

Dâmbovița Delivery

Dâmbovița Delivery este un eveniment organizat de Fundația Cărturești, tot de vineri până sâmbătă, pe Splaiul Unirii, între străzile V.V. Stanciu și Abatorului. Autoritățile au anunțat că este restricționată circulația autovehiculelor pe Splaiul Unirii, între străzile V.V. Stanciu și Abatorului, începând de vineri până duminică, la ora 24:00.

Mijloacele de transport care au trasee prin zonele menționate circulă pe rute modificate.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ATENȚIE, clujeni. Val de praf SAHARIAN deasupra României până joi noaptea

Publicat

praf saharian unsplash.jpg

Un val de praf saharian a pătruns în România, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea este valabilă pânp joi, 28 martie, noaptea.

Potrivit ANM, o masă de aer încărcată cu particule de praf saharian a pătruns în România, concentraţii mai mari urmând a se înregistra în regiunile sud-vestice, sudice şi estice.

ATENȚIE, clujeni. Val de praf SAHARIAN deasupra României până joi noaptea

„Până joi, 28 martie, ora 22:00, circulaţia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC și-a nuanțat declarația: Furajele care dau culoare nu sunt toxice

Publicat

alba – neagra cu puii galbeni. Șeful anpc și a nuanțat

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC s-a răzgândit: Furajele care dau culoare nu sunt toxice. Cu doar câteva ore înainte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, avertizase că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să pară mai bună, uneori procedura realizându-se în timpul hrănirii, astfel încât vopseaua să nu poată fi spălată.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Galda de Jos amenință CJ Alba cu rezilierea în instanță a contractului pentru centrul de management al deșeurilor

Publicat

primăria galda de jos amenință cj alba cu rezilierea în

Primăria Galda de Jos, pe teritoriul căreia se află centrul integrat de management al deșeurilor din județ, acuză Consiliul Județean Alba că nu și-a îndeplinit promisiunile de la momentul în care a acceptat amplasararea centrului și amenință că va cere rezilierea contractului în instanță. 

Este vorba despre o serie de promisiuni care nu ar fi fost respectate de CJ Alba.

Spre exemplu, transmit reprezentanții instituției într-o postare pe Facebook, ar fi vorba despre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Plafonarea tarifelor la polițele RCA, prelungită. Ministrul Finanțelor: Din 10 milioane de vehicule doar 7 sunt asigurate

Publicat

trafic spre floresti.jpeg

Plafonarea tarifelor la polițele RCA va fi prelungită, anunță Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș.

Propunerea a fost pusă în transparență publică, având în vedere că măsura de plafonare expiră la finalul acestei luni.

Plafonarea tarifelor la polițele RCA, prelungită. Ministrul Finanțelor: Din 10 milioane de vehicule doar 7 sunt asigurate

„Vă anunț că am publicat în transparență o propunere de prelungire a plafonării tarifelor RCA până…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe